Ακάθεκτη η Λαμία

Gazzetta team
Ακάθεκτη η Λαμία

bet365

Την τρελή πορεία προς την άνοδο, συνεχίζει η Λαμία, καθάρισαν ΟΦΗ και Τρίκαλα, νέο τρίποντο για τον ΑΟΧ, το έδωσε στο τέλος ο Πανσερραϊκός, ανάσα για τη Καλλονή.

Χανιά- Παναιγιάλειος 1-0

Στις νίκες επέστρεψαν τα Χανιά, που επικράτησαν του Παναιγιάλειου με 1-0, προσπερνώντας, μάλιστα, την ομάδα από το Αίγιο στον πίνακα της βαθμολογίας. Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και πίεσαν για το γκολ.

Μπορεί αυτό να μην ήρθε στη μεγάλη φάση του Βανκεβάι στο 27', όμως στο 34' ο Βαρούχας επανόρθωσε και βρήκε δίχτυα, για να ανοίξει έτσι το σκορ για τον ΑΟΧ. Ο ίδιος θα μπορούσε στο 54' να σκοράρει και πάλι αλλά το δοκάρι του το... χάλασε, σώζοντας την εστία του Παναιγιάλειου.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Λάσκαρης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Βαρούχας (63' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος (90'+3' Θεολόγου), Σταματής (90'+1' Γεωργακόπουλος), Βανκεβάι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρέλλας (76' Γκούφας), Μωυσίδης (45' λ.τρ. Παναγιώτου), Μπούζας, Καζναφέρης, Τρίγκας (86' Βουτσιώτης), Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Ξόμπλιος.

Τρίκαλα - Αγροτικός Αστέρας 3-0

Καθαρή και εύκολη νίκη για την ομάδα των Τρικάλων, που δε βρήκε καμία αντίσταση κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και επικράτησε εύκολα με 3-0. Ο ΑΟΤ έπαιζε με τη πλάτη στον τοί, άλλωστε, ενώ ο Αγροτικός έδειξε ότι είναι αρκετά επηρεασμένος από την αποχώρηση του Νεντίδη.

Στο 27' ο Μουμίν με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ 7 λεπτά αργότερα ο Τεγούσης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, άφησε με παίκτη λιγότερο τον Αστέρα και ουσιαστικά έδωσε τέλος στο ματς.

Ο ΑΟΤ δε δυσκολεύτηκε να το εκμεταλλευτεί, αφού χρειάστηκαν 3 μόλις λεπτά για να γίνει με τον Κουσκουνά το 2-0, ενώ ο ίδιος στο 62' διαμόρφωσε και το τελικό 3-0.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Μουμίν, Ρομπέρ (64’ Καμπλιώνης), Μπαλμπόα (77’ Καρρίκι), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Αρναρέλλης (83’ Γιαννιτσάνης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Βαρδάκης): Γουναρίδης, Τεγούσης, Κουκόλης, Χατζής, Πάτο (69’ Αργυρίου), Βουτσιάς, Μέρντοβιτς, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε (75’ Γκέσιος), Τριανταφυλλάκος, Γκότοβος.

Λαμία - Αιγινιακός 2-1

Ακόμα ένα βήμα για την άνοδο από τη Λαμία, που κατάφερε να προσπεράσει και το εμπόδιο του Αιγινιακού, επικρατώντας με 2-1 και παρέμεινε... συγκάτοικος του Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 18' ο Βάντερσον άνοιξε το σκορ για τη Λαμία, ενώ στο 31' ο Τζόκιτς διπλασίασε τα τέρατα της ομάδας του. Όλα έδειχναν ότι θα κυλούσαν εύκολα, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη άποψη.

Ο Γκατσολάρι μείωσε σε 2-1 στο 68', προσθέτοντας άγχος στη Λαμία, όμως οι γηπεδούχοι έστω και δύσκολα, κράτησαν το υπέρ τους σκορ και πανηγύρισαν μία ακόμα νίκη, που τους φέρνει πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ρότσα (87’ Αυγενικού), Τζόκιτς, Όμο, Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (79’ Καραγιάννης), Ντουρμισάι (77’ Τσούκαλος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Λιόλιος, Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου (70’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τοπαλίδης, Μήλιος, Γιοσανγκίμ (83’ Κυριλλίδης), Μουκίδης, Γκατσολάρι, Σκραπάρας (63’ Ζγκούρη), Φασίδης.

Πανελευσινιακός - Πανσερραϊκός 0-1

Με τη φωτιά έπαιξε η ομάδα του Πανσερραϊκού, που αν και ήταν πολύ καλύτερη στην Ελευσίνα, χρειάστηκε να φτάσει στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας για να ανοίξει το σκορ και να πάρει τη νίκη επί του Πανελευσινικού με 0-1.

Τα «λιοντάρια» είχαν δύο δοκάρια, με τον Κάκκο στο 30' και τον Ιωαννίδη στο 45', όμως η τύχη δε τους βοήθησε να σκοράρουν. Η λύτρωση, λοιπόν, ήρθε στο 89' με δράστη τον Ρούτση, που κατάφερε να κάνει... δώρο το τρίποντο στην ομάδα του.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός (83' Αγγελούδης), Αρναούτογλου, Κολόκας, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης, Νίασον (90' Τσούπρος), Πρίντμπς, Ακούζιε (63' Μουστάκης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Φούσου, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας (92' Τάντιτς), Ρούτσης (89' Παπατζίκος), Κάκκο (75' Σιάκκας), Γκούρτσας.

ΟΦΗ - Κισσαμικός 2-0

Τη τρίτη του σερί νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ, που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Κισσαμικού στο ντέρμπι της Κρήτης και να επικρατήσει με 2-0. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δε παρουσίασε καθόλου καλό πρόσωπο, όμως βρήκε τον ήρωά της στο πρόσωπο του Μάνου.

Αυτός άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, με τον ΟΦΗ να παίρνει τόσο το προβάδισμα, όσο και ψυχολογία, ενώ στο 70' ο ίδιος βρήκε δίχτυα για να τελειώσει το ματς, παρά την πίεση που ασκούσαν οι φιλοξενούμενοι μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Κομεσίδης (80’), Κώτσιος, Παντίδος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης, Χαντί (62’ Μητρόπουλος), Ράντι, Μιλοσάβλιεβ (41’ Πάγκαλος), Μάνος.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαλούσης, Παντελάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας (84’ Ψιάνος), Μαρτίνεθ, Τιάγκο Σίλβα (79’ Βλάχος), Νικόλτσης (65’ Ποκόνγκ), Μίλιτς.

Καλλονή - Αχαρναϊκός 2-1

Ακόμα μία εντός έδρας νίκη για την Καλλονή, η τρίτη στη σειρά, με τον σύλλογο από τη Μυτιλήνη να επικρατεί με 2-1 του Αχαρναϊκού.

Οι «νησιώτες» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δράστη και πάλι τον Σισε, που έχει δώσει τρομερή βοήθεια στην ομάδα του, την οποία στο 45' έβαλε σε θέση οδηγού.

Οι Αθηναίοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στην επανάληψη, με τον Μεζίνι να κάνει το 1-1 53', αλλά η χαρά κράτησε μόλις δύο λεπτά. Στο 55' ο Σοφιάνης έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής (71΄Σβόγιτς), Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ (78’ Αγριμάκης), Σοφιάνης (84’ Γιώργου).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Αναστασίου, Καραντασιάδης (46’ Κυριαζόπουλος), Ζαχαρός (46’ Μεζίνι), Τσεμπερίδης, Παπατόλιος (73’ Μαρσελίνο), Σιάννης, Τζέφερσον, Ντάγκρας, Πλαβούκος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα