Ηρακλής – ΠΑΟΚ: Οι αριθμοί

Gazzetta team
Ηρακλής – ΠΑΟΚ: Οι αριθμοί

bet365

Μπείτε από νωρίς στο κλίμα της σημερινής αναμέτρησης του Καυτανζογλείου, για την 22η αγωνιστική της Super League, μέσα από ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ παρουσιάζει το background του αγώνα και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στον Γηραιό, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

Πιο αναλυτικά:

#4 σεζόν απουσιάζει η ΑΕΠ Ηρακλής από την Super League και τόσο στην τελευταία του παρουσία στην κατηγορία (2010-11), όσο και σε αυτή την πρώτη που επέστρεψε, τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο τελείωσαν ισόπαλα.

#Στις 10 Απριλίου 2011 τελείωσε με λευκή ισοπαλία, ενώ στις 18 Οκτωβρίου 2015 αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3. Στο ενδιάμεσο βρέθηκαν αντιμέτωποι για το Κύπελλο Ελλάδος την σεζόν 2013-14 με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 1-0 στο πρώτο ματς στο Καυτανζόγλειο και στην ρεβάνς το σκορ να φτάνει στο 5-1 στην Τούμπα.

#4 διαδοχικές αναμετρήσεις τελείωσαν ισόπαλες στην έδρα της ΑΕΠ Ηρακλή πριν πάρει το δρόμο για τις μικρότερες κατηγορίες. Το 2008-09 (1-1), το 2009-10 (1-1) και το 2010-11 (0-0). Με ισοπαλίες ξεκίνησε και η επιστροφή του.

#6 από τα 10 τελευταία ματς που έγιναν στην έδρα του Ηρακλή τελείωσαν ισόπαλα και τα άλλα τέσσερα επικράτησε η ΑΕΠ Ηρακλής. Η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα ήταν την σεζόν 1997-98 με 3-2 χάρη σε δύο γκολ του Κόβατς και ένα του Τασιόπουλου.

#52 αναμετρήσεις έχουν γίνει συνολικά ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την ΑΕΠ Ηρακλή και ο απολογισμός είναι 11 νίκες για τον ΠΑΟΚ, 28 ισοπαλίες και 13 νίκες για τους Κυανόλευκους.

Ηρακλής - ΠΑΟΚ με επιστροφή, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

#7 διαφορετικά σκορ έχει ο ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας νίκες του σε αγώνες πρωταθλήματος με την ΑΕΠ Ηρακλή, με το δημοφιλέστερο να είναι το 1-0 (3 φορές), να ακολουθούν το 2-1 και το 3-1 (2 φορές) και να υπάρχουν ακόμη τέσσερα που ήρθαν από μια φορά (3-2, 4-0, 4-1, 3-0).

#1 γκολ έχει σε εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ο Στέλιος Μαλεζάς και αυτό είναι στο Καυτανζόγλειο με αντίπαλο την ΑΕΠ Ηρακλή στο 1-1 της σεζόν 2008-09. Ο αμυντικός του Δικεφάλου έχει συνολικά τρία γκολ σε ματς πρωταθλήματος με τον Δικέφαλο και τα άλλα δύο είναι με τον Πανιώνιο και τον Πανθρακικό στην Τούμπα.

#2 γκολ σημείωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης στις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Ηρακλή την σεζόν 2013-14, το ένα στο εκτός έδρας ματς και το άλλο στην Τούμπα. Στο περσινό 3-3 του πρωταθλήματος σκόραραν οι Πέλκας, Μπερμπάτοφ και Τζαβέλλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα