Δημούτσος: «Η ευθύνη είναι καθαρά στους παίκτες»

Gazzetta team
Δημούτσος: «Η ευθύνη είναι καθαρά στους παίκτες»

bet365

Τα αίτια της αγωνιστικής κατάρρευσης του φετινού Αστέρα Τρίπολης εξήγησε ο Ελίνι Δημούτσος.

Ο μέσος των Αρκάδων υπερασπίστηκε τους Μάκη Χάβο και Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τονίζοντας ότι το... κρίμα βαραίνει αποκλειστικά τους παίκτες.

Οι δηλώσεις του στον Αρκαδία 93.8:

Για το τι πιστεύει πως έχει φταίξει και η χρονιά φέτος δεν πάει καλά για τον Αστέρα.

"Είναι μια χρονιά που έγιναν πολλά λάθη από όλους και έτσι ήρθε άλλη μια βαριά ήττα. Εχουμε μείνει χωρίς πολλούς σημαντικούς παίκτες που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα οι οποίοι ήταν τραυματίες. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο άλλα θεωρώ πως δεν αξίζαμε μια τόσο βαριά ήττα με τρία γκολ. Αυτό είναι και το πρόβλημα, όταν δεχόμαστε κάποιο γκολ μετά καταρρέουμε. Δεν έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία… δεν ξέρω, πρέπει ο καθένας να σκεφτεί και να καταλάβουμε που βρισκόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στην δύσκολη συνέχεια".

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα με επιστροφή, αν ο Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Για το τι πιστεύει πως πρέπει να αλλάξει για να ταρακουνηθεί η ομάδα.

"Εχω πει ξανά πως η ευθύνη είναι καθαρά στους παίκτες. Δεν ξέρω τι γίνεται… δεν είμαστε καλοί παίκτες… έχουμε άλλο πρόβλημα, δεν ξέρω τι γίνεται. Θεωρώ πως φύγανε δύο πολύ καλοί προπονητές, οι οποίοι κάνανε πολύ καλή δουλεία και όμως δεν παίρνανε αποτελέσματα. Πιστεύω πως εμείς οι παίκτες πρέπει πλέον να δώσουμε όχι το 100% αλλά το 1000% για να αλλάξουμε την κατάσταση. Είναι θέμα ψυχολογίας ίσως και ικανότητας, τι να πω"!

Για το αν έχουν μαζευτεί οι παίκτες σαν ομάδα για να δουν τι φταίει τελικά.

"Το πρόβλημα είναι πως έχουμε μαζευτεί, έχουμε πει πως είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ακόμα και το πώς κινδυνεύουμε να πέσουμε. Δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει όλοι αλλά από ότι βλέπω ούτε από τις κουβέντες ούτε από τίποτα άλλο, δεν γίνεται κάτι. Αυτή την βδομάδα θα είναι πού δύσκολη και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι με την Κέρκυρα".

Για το αν θεωρεί πως μια νίκη θα τους ξεμπλοκάρει και θα τους ανεβάσει ψυχολογικά.

"Πιστεύω πως μια νίκη θα μας δώσει για αρχή αυτό που χρειαζόμαστε που είναι οι τρεις πόντοι. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν νομίζω ότι θα μας ξεμπλοκάρει, απλά θα είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας μετά από τόσο άσχημα αποτελέσματα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα