Tον «έστησαν» και έμπλεξε....

Tον «έστησαν» και έμπλεξε....

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Tον «έστησαν» και έμπλεξε....

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις... καρμανιόλες που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα-μαγική εικόνα από την Ξάνθη και πλέον έμπλεξε για τη συνέχεια.....

Οσοι θέλουν σήμερα να μιλήσουν για ποδόσφαιρο μην κάνουν τον κόπο να διαβάσουν αυτά, που γράφω. Ας διαβάσουν, η ας ακούσουν κάποιους αντικειμενικούς, που πριν προλάβει να τελειώσει το παιχνίδι βγήκαν και είπαν, ότι ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να μιλάει για την διαιτησία.

Στο 17 ο Μπέργκ βγαίνει ολομόναχος με τον Ζίβκοβιτς έτοιμος να σκοράρει καλυπτόμενος απόλυτα από τον αντίπαλο αμυντικό, αλλά ο βοηθός Χαρίσης σηκώνει την σημαία και το 0-1 παραμένει 0-0.

Στο 47 ο Βιγιαφάνιες ένα μέτρο καλυπτόμενος από αντίπαλο του βγαίνει μόνος του από δεξιά και είναι έτοιμος να πασάρει στον Μπέργκ, που είχε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία. Η άλλη καρμανιόλα ο Καραγκιζόπουλος σηκώνει τη σημαία δίνει το οφ-σάιντ και για άλλη μία φορά το 0-1 παραμένει 0-0.

Στο 86 ο Σιλά κάνει κεφαλοκλείδωμα μέσα στην περιοχή στον Βιγιαφάνιες , που πέφτει κάτω. Ο Θάνος σφυρίζει , όλοι πιστεύουν, ότι θα δώσει το πέναλτι , αλλά όχι μόνο δεν δίνει πέναλτι , δίνει και κίτρινη κάρτα στον Βιγιαφάνιες για θέατρο. Το αποτέλεσμα τότε ήταν 1-0 και θα μπορούσε να γίνει 1-1. Ο Θάνος είναι αυτός, που πριν μερικά χρόνια σε κεφαλοκλείδωμα του Τόμας στον Μπέργκ, όπου ο Σουηδός έσπασε την κλείδα του και έμεινε τρεις μήνες εκτός δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι.

Για την φάση του 9, που πάλι ο Βιγιαφάνιες δεν ήταν οφ-σάιντ αλλά δόθηκε από τον Χαρίση δεν θα σταθώ διότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έβγαινε μόνος του και δεν ήταν καθαρή ευκαιρία.

Μετά από όλα αυτά , πως είναι δυνατόν να σταθείς στο αγωνιστικό σήμερα; Με βάση την εικόνα του αγώνα η Ξάνθη κέρδισε χωρίς να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή με σκόρερ (ποιον άλλον;) τον Βασιλακάκη και κορυφαίους τον Ζίβκοβιτς(που ακόμα και στο 90 έκανε εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Μολέδο), τον Χαρίση, τον Καραγκιζόπουλο και τον Θάνο.

Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει βαθμούς φέτος στο Αγρίνιο, όταν του ακύρωσαν για οφ-σάιντ το γκολ του Λουντ(καλυπτόταν καθαρά ο Μπέργκ που έκανε την πάσα), στα Γιάννενα, όταν ο ΠΑΣ έβαλε ένα γκολ, που ήταν ένα μέτρο οφ-σάιντ και φαίνεται, ότι αυτό συνεχίζεται και θα συνεχίζεται . Ο Παναθηναϊκός νοιώθει αδύναμος και δεν μπορεί να προστατευτεί από τα λαμόγια και τους επικίνδυνους, αλλά και αυτές οι ανακοινώσεις που βγαίνουν μετά τα ματς δεν έχουν καμία σημασία. Το θέμα είναι να προλαβαίνεις τις καταστάσεις και όχι να βγάζεις ανακοινώσεις μετά. Στο τελευταίο μου κείμενο πριν το ματς είχα γράψει, ότι μακάρι να μην ασχολούμαστε μετά το παιχνίδι με τον Θάνο και την διαιτησία. Δυστυχώς η ζημιά έγινε…

*Μην αρχίσουν κάποιοι να λένε, για τα οφ-σάιντ γκολ του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη διότι ήταν το τρίτο και το πέμπτο γκολ, όταν όλα είχαν κριθεί. Οι σημερινές αποφάσεις, αλλά και στο Αγρίνιο και στα Γιάννενα ήταν αποφάσεις, που αλλοίωσαν τα αποτελέσματα , αφού κρίθηκαν στο γκολ, ή ήρθαν ισόπαλα τελικά.

*Ακόμα και έτσι με βάση τις ευκαιρίες και την εικόνα του αγώνα το τελικό 1-0 είναι μαγική εικόνα. Ακόμα και έτσι έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός….

*Ο Πανόπουλος σήμερα θα βγάλει ανακοίνωση η όλα καλά;

*Ο Παναθηναϊκός με την ήττα έμπλεξε και θέλει μεγάλη προσοχή στη συνέχεια διότι είναι πολλές ομάδες κοντά στις θέσεις, που βγαίνουν στα play off.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.