«Σεληνιάζεται» ο Βασιλακάκης με το «τριφύλλι»

Γιώργος Ντυμένος
«Σεληνιάζεται» ο Βασιλακάκης με το «τριφύλλι»

bet365

Ο 29χρονος μέσος της Ξάνθης τις τελευταίες τρεις σεζόν έχει πετύχει συνολικά 6 γκολ και τα 4 είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό
Βλέπει Παναθηναϊκό και... σεληνιάζεται ο Κώστας Βασιλακάκης, που πλέον τείνει να εξελιχθεί σε «κακό δαίμονα» των «πράσινων». Κόντρα στους οποίους και σήμερα πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, όπως είχε κάνει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου των δύο ομάδων και έτσι συνέχισε το εντυπωσιακό σερί που έχει απέναντί τους.
Αυτό ήταν το 15ο τέρμα της καριέρας του σε επαγγελματικό επίπεδο και το 4ο που σημειώνει σε αγώνες του με το «τριφύλλι».
Το πρώτο ήταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2014, στη νίκη της Ξάνθης με 4-2. Το δεύτερο λίγο αργότερα, στις 29/01/2015, στο 1-0 που κέρδισαν οι Θρακιώτες για το Κύπελλο και το τρίτο στην Λεωφόρο τον περασμένο Οκτώβριο. Μάλιστα από την σεζόν 2014/15 και μετά, σε 86 παιχνίδια που αγωνίστηκε βρήκε στόχο 6 φορές και οι 4 είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Δείτε στο video το γκολ του στο Κύπελλο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα