Βλαχοδήμος: «Μας έλειπε το γκολ»

Gazzetta team
Βλαχοδήμος: «Μας έλειπε το γκολ»

bet365

Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκε καιν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Οδυσσέας Βλαχοδήμος τονίζοντας πως στους... πράσινους στο ματς με την Ξάνθη έλειψε το γκολ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Έλειπε το γκολ σήμερα. Καταφέραμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Θέλαμε να το χτυπήσουμε, αλλά δεν βάλαμε το γκολ. Δεν σκοράραμε γρήγορα, προσπαθήσαμε και ήταν ένα παιχνίδι που όποιος έβαζε το γκολ θα νικούσε».

Για το γκολ του Βασιλακάκη: «Δεν έχω δει ακόμα το τέρμα του Βασιλακάκη, πιστεύω πως ήταν σίγουρα ωραίο και με λίγη τύχη. Σαν τερματοφύλακας ποτέ δεν θέλεις να δέχεσαι γκολ και αυτό ήρθε όντως από το πουθενά».

Για την συνέχεια: «Δείξαμε τις προηγούμενες βδομάδες τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να τον ξεχάσουμε γρήγορα και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς.

Για το τι κάνει την Ξάνθη τόσο δύσκολο αντίπαλο: «Η Ξάνθη έδειξε καλή τακτική, ήταν καλή πίσω, εμείς δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ και χάσαμε το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα