Κίτσιου: «Στόχος το κύπελλο και η πρωτιά στα πλέι οφ»

Gazzetta team
Κίτσιου: «Στόχος το κύπελλο και η πρωτιά στα πλέι οφ»

bet365

Ο Στέλιος Κίτσιου στάθηκε στα οφέλη του ΠΑΟΚ από τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Κυριακής για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ηρακλή.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του Novasports τόσο για την πορεία του «Δικεφάλου» στην Ευρώπη, όσο και για τους στόχους που έχουν θέσει αυτός και οι συμπαίκτες του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

«Έκλεισε κάπως θετικά ο κύκλος στην Ευρώπη για φέτος. Το πρώτο παιχνίδι δεν πήγε όπως το περιμέναμε. Όσον αφορά το παιχνίδι μέσα στη Σάλκε το χειροκρότημα του κόσμου και η παρουσία του εκεί πέρα ήταν πάρα πολύ σημαντική. Εύχομαι να υπάρχουν και άλλες τέτοιες βραδιές και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν. Είναι σημαντικό ότι για μια ακόμη χρονιά περάσαμε στην επόμενη φάση, προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ δε θα περνάει μόνο στους 32, αλλά θα συνεχίζει την παρουσία γιατί το σημαντικό είναι να πηγαίνει κάθε χρόνο ψηλότερα» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές ιδιαίτερα σε νεαρή ηλικία, όπως εγώ, ο Πούγγουρας ο οποίος αγωνίστηκε, ο Πέλκας. Νομίζω αυτά τα παιχνίδια βοηθάνε τα παιδιά για τη συνέχεια γιατί βλέπουν ομάδες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα».

Όσον αφορά τους στόχους του ΠΑΟΚ απάντησε:

«Ξεκάθαρος στόχος είναι το Κύπελλο στο οποίο είμαστε μέσα και η πρώτη θέση στα playoffs».

Τέλος, για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή δήλωσε:

«Αν και ο Ηρακλής είναι χαμηλά στην βαθμολογία, είναι το ντέρμπι της πόλης και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, αλλά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αν κάνουμε το παιχνίδι μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα