Χωρίς Μάρτινς, Μποτία, Φιγκέιρας και Ρέτσο

Χωρίς Μάρτινς, Μποτία, Φιγκέιρας και Ρέτσο

Gazzetta team
Χωρίς Μάρτινς, Μποτία, Φιγκέιρας και Ρέτσο

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έχοντας τέσσερις απουσίες. Επέστρεψε ο Καμπιάσο.

Αν ήταν πριν την Οσμανλισπόρ βαρύ το πρόγραμμα, μετά την πρόκριση έγινε βαρύ κι... ασήκωτο. Ο Ολυμπιακός μπαίνει σ' ένα πολύ δύσκολο σερί αγώνων με τον Πάουλο Μπέντο να προσπαθεί να διατηρήσει τους παίκτες του σε καλή κατάσταση αλλά και να πάει σε rotation.

Για το ματς με τον Πανιώνιο (Κυριακή 25/2, 19:30) ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να προφυλάξει τον Αντρε Μάρτινς για την ρεβάνς με τον Ατρόμητο (σφίξιμο στον ορθό μηριαίο) ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρέτσος (κρυωμένος). Ο Καπίνο συνέχισε την θεραπεία του ενώ εκτός πλάνων παραμένει ο Τσόρι Ντόμινγκες ο οποίος είναι και κρυωμένος.

Φυσικά δεν υπολογίζει και τους δύο τιμωρημένους. Ο Φιγκέιρας είχε δηλωθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Μποτία αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αντίθετα ο Εστεμπάν Καμπιάσο επιστρέφει στην αποστολή.

Αναλυτικά οι 18 του Μπέντο:
Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Καμπιάσο, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα