Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης 1-2

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης 1-2

bet365

Το τρομερό γκολ του Mπέλη παραλίγο να βάλει φρένο στην πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά ο Περογαμβράκης στο 86' σημείωσε το πρώτο του τέρμα φέτος, δίνοντας τη νίκη με 2-1 επί της Καλλιθέας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παραμένει αήττητη και μόνη πρώτη με 46 βαθμούς.

Η γκολάρα του Mπέλη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 62'... έπιασε στον ύπνο τον Χιώτη και «κοίμισε» τον Απόλλωνα Σμύρνης για σχεδόν μισή ώρα, αλλά ο Περογαμβράκης σκόραρε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στο 86' έδωσε τη νίκη (2-1) κόντρα στην Καλλιθέα κρατώντας την ομάδα του μόνη πρώτη στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Είχε ανοίξει το σκορ στο 25' ο Μπαρτολίνι με καρφωτή κεφαλιά, σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις.

Ετσι, η ομάδα του Άκη Μάντζιου παραμένει αήττητη και μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας περιμένοντας το αυριανό ματς της Λαμίας με τον Αιγινιακό.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά χωρίς να έχει καλή ανάπτυξη κυρίως λόγω του καλού πρέσινγκ των γηπεδούχων στο κέντρο.

Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη, με τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να είναι ελαφρώς καλύτεροι σ' αυτόν τον τομέα.

Ενα σουτ του Τσίπρα στο 22' θα μπορούσε να κάνει τον Χιώτη να ανησυχήσει, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η «Ελαφρά Ταξιαρχία« ανέβαινε και στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Ρομάνο, ο Μπαρτολίνι με καρφωτή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας άνοιξε το σκορ, με το πρώτο του γκολ φορώντας την φανέλα του Απόλλωνα.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Κουρμπανά μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του «Ελ Πάσο» και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με ένα εξαιρετικό γκολ του Mπέλη στο 66'. Ο άσος της Καλλιθέας με μακρινή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διονύση Χιώτη, τον οποίο... έπιασε στον ύπνο!

Ο Απόλλων Σμύρνης... κοιμήθηκε για περίπου μισή ώρα, αλλά η είσοδος των Πετρόπουλου, Μπαρμπόσα και Περογαμβράκη «ξύπνησαν» την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο τελευταίος μάλιστα ήταν αυτός που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και με κοντινό πλασέ, μέσα από τη μικρή περιοχή, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το πρώτο του φετινό τέρμα! Κάλιο αργά, παρά ποτέ, που λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει με το... γκάζι πατημένο την πορεία του προς τη Super League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλιθέα (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Πάτας, κατσικογιάννης (64' Γκίνης), Μπέλης, Στεφάνοβιτς, Τσίπρας, Σταματάκος (78' Γιαγκουδάκης), Γουόρντεν (59' Κρεββατάς), Σταμόπουλος

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Διαμαντόπουλος, Σιατραβάνης (68' Πετρόπουλος), Αλμπάνης (79' Περογαμβράκης), Βαλεριάνος, Κονέ, Μπαρτολίνι, Ρομάνο (68' Μπαρμπόσα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα