Προβάδισμα ο «Ελέ» για τον Άρη

Προβάδισμα ο «Ελέ» για τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Προβάδισμα ο «Ελέ» για τον Άρη

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει ισχυρό προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήθελε να στηρίξει τον Νίκο Αναστόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μέχρι σήμερα (25/2) το συγκεκριμένο ζήτημα παραμένει ανοιχτό. Είναι προφανές ότι πιέστηκε από τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στο εσωτερικό της ομάδας και φυσικά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη ξεχώρισε τρεις περιπτώσεις προπονητές με τους οποίους προχώρησε σε συζητήσεις. Σε ότι αφορά τον Τραϊανό Δέλλα διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και από τις πρώτες επαφές έγινε αντιληπτό ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να επέλθει συμφωνία.

Είχαν προηγηθεί οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο με τον οποίον υπάρχει προσωπική σχέση από την εποχή όπου ο 41χρονος τεχνικός συνεργάστηκε με τον Θόδωρο Καρυπίδη στη Βέροια. Ο Ελευθερόπουλος είναι θετικός στην προοπτική ανάληψης των τεχνικών καθηκόντων στον Άρη. Ο τρίτος προπονητής με τον οποίον (φέρεται να) συζήτησε ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Ο 46χρονος προπονητής επίσης δεν έδειξε αρνητικός στη συνεργασία με τον Άρη.

Η τελική επιλογή θα γίνει μετά τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αλλά θα πρέπει πρώτα να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία που είχε με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα