Ο Ρανιέρι παραμένει ήρωας για τους πολίτες του Λέστερ (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ρανιέρι παραμένει ήρωας για τους πολίτες του Λέστερ (pics)

bet365

Έξω από το σπίτι όπου διέμενε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στο Λέστερ, βρέθηκαν οπαδοί της ομάδας για να τον αποχαιρετήσουν και να του πουν ακόμα ένα “ευχαριστώ” για την προσφορά του στον σύλλογο...

Ο Ιταλός τεχνικός παραμένει ήρωας για τους κατοίκους της πόλης που έμαθε να ονειρεύεται ξανά και να πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει πολλά μέσα από την προσπάθεια.

Το έπος που έγραψαν οι «αλεπούδες» την περσινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε πολλούς τομείς της ζωής αναφορικά με τα όσα μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος αν πραγματικά το θέλει και κάπως έτσι, η ιστορία που εκτυλίχθηκε έκανε τον Κλαούντιο Ρανιέρι τρομερά αγαπητό, με τους πολίτες του Λέστερ να τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο.

Το απόγευμα της Παρασκευής, μάλιστα, ορισμένοι οπαδοί βρέθηκαν έξω από το σπίτι όπου διέμενε, φωτογραφήθηκαν μαζί του, του έδωσαν δώρα και του είπαν ένα τελευταίο “ευχαριστώ” για ό,τι έζησαν μαζί του, αν και θα του είναι πάντοτε ευγνώμονες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα