Το «rotation» του Βλάνταν Ιβιτς

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «rotation» του Βλάνταν Ιβιτς

bet365

Αν κάτι έχει συμβάλλει στην αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ προς το καλύτερο, αυτή είναι η πετυχημένη διαχείριση του ρόστερ από τον Βλάνταν Ίβιτς, το οποίο θα συνεχιστεί και στο Καυτανζόγλειο.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος στην «ΑουφΣάλκε Αρένα» παρότι παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, λόγω και των πολλών αναγκαστικών απουσιών, βασικών ποδοσφαιριστών όπως οι Μάτος, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός παρέταξε μια ενδεκάδα δίχως τους Μπίσεσβαρ και Πέδρο Ενρίκε, που έμειναν στον πάγκο, αλλά (απ)έδειξε ότι έχει πολλές λύσεις. Ο νεαρός Πούγγουρας τράβηξε πάνω του τα βλέμματα, ο Κίτσιου ήρθε από τον πάγκο και στάθηκε καλά, ενώ και ο Αμρ Ουάρντα προστέθηκε στη φαρέτρα του Ίβιτς.

Στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή οι αλλαγές στη σύνθεση του «Δικεφάλου» θα είναι πολλές και σημαντικές σε σχέση με το ματς στη Γερμανία. Δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Κάνιας και ο τιμωρημένος Σάχοφ, ενώ αμφίβολη δείχνει να είναι η συμμετοχή του Μυστακίδη. Όμως, λύσεις υπάρχουν.

Η επιστροφή των Μάτος και Βαρέλα στην αμυντική γραμμή μοιάζει να έχει «κλειδώσει», ενώ και αυτή του Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Πέδρο Ενρίκε, ενώ ένας εκ των Κάτσε ή Χαρίση θα ξεκινήσει δίπλα στον Τσίμιροτ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι λύσεις των Πέλκα και Μπίσεσβαρ, που δείχνουν έτοιμοι να βοηθήσουν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα