Τεράστια επιστροφή και κορυφή! (vid)

Τεράστια επιστροφή και κορυφή! (vid)

Gazzetta team
Τεράστια επιστροφή και κορυφή! (vid)

bet365

Θρυλική επιστροφή για τον Λε Μπιάν, έπαιξε ύστερα από 18 μήνες, πέτυχε δυο γκολ και η Νις με το 2-1 επί της Μονπελιέ βρέθηκε στην κορυφή.

Χωρίς τα 20 γκολ της στο πρωτάθλημα (Μπαλοτέλι 9 γκολ, Πλεά 11 τέρματα) παρουσιάστηκε η Νις απέναντι στη Μονπελιέ και τα βρήκε... σκούρα! Ο Δώνης αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα, αλλά δεν έδωσε λύσεις, αντίθετα τα γκολ της... λύτρωσης (2-1) ήρθαν από τον Λε Μπιάν, ο οποίος επέστρεψε ύστερα από απουσία 18 μηνών (!!!). Η Νις παρέμεινε αήττητη εντός στο πρωτάθλημα για 19ο σερί ματς και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά με ματς περισσότερο. Από μια στημένη φάση στο 9ο λεπτό η Μονπελιέ άνοιξε το σκορ με τον Μουνιέ. Η Νις προσπάθησε, αλλά δεν είχε ουσία. Ο Λε Μπιάν (είχε σπάσει το πόδι του τον Σεπτέμβρη του 2015 και σήμερα μπήκε πρώτη φορά αποστολή) μπήκε στο 60' στη θέση του Δώνη και σε 17 λεπτά (68' και 85') πέτυχε δυο τέρματα! Στις καθυστερήσεις η Μονπελιέ είχε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, αφού η φαουλάρα του Μπουντεμπούζ τράνταξε το δεξί δοκάρι.

Αλλη ομάδα με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο της η Ναντ! Τα «Καναρίνια» εκμεταλλεύθηκαν τις σημαντικές απουσίες της Ντιζόν, επικράτησαν 3-1 και βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά στο στόχο της παραμονής! «Αν αποδοκιμάσουν έναν ποδοσφαιριστή είναι σαν να τους αποδοκιμάζουν όλους. Είμαστε μαζί, είμαστε ομάδα» τα λόγια στήριξης του Πορτογάλου για τον Μπαμού και ο Μαροκινός φρόντισε να τον δικαιώσει. Αλλωστε, ήταν αυτός που στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 37' χάρη στο αυτογκόλ του Ντιμπουά. Ωστόσο, στο 59' ο Σάλα έδωσε το προβάδισμα στη Ναντ από την άσπρη βούλα, ενώ στο 79' ο Πάρντο με γκολάρα διαμόρφωσε το 3-1. Η Ντιζόν ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντιονί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα