Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης 1-2

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης 1-2

bet365

Η Βόλφσμπουργκ είχε δύο δοκάρια και έχασε απίθανες ευκαιρίες, όμως η Βέρντερ πέτυχε δύο γκολ με τον Γκνάμπρι και πήρε σπουδαίο διπλό με 1-2.

Εξαιρετικά σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή στην Bundesliga πέτυχε η ομάδα του Αλεξάντερ Νούρι στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, που είχε 26 τελικές, δύο δοκάρι και πραγματικά τρελές ευκαιρίες αλλά έχασε 1-2. Η Βέρντερ είχε απόλυτο πρωταγωνιστή στο ματς τον Γκνάμπρι, ο οποίος στο 10' με σουτ μέσα από την περιοχή που κόντραρε έκανε το 0-1 και στο 18' με βολέ από κοντά ύστερα από κεφαλιά του Σανέ έγραψε το 0-2. Οι Wolfe μείωσαν στο επόμενο λεπτό με τον Μπόρχα Μαγιοράλ που με το στήθος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από κόρνερ και κεφαλιά του Ντιντάβι, όμως το 1-2 έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος. Στο 36' με φάουλ ο Ντιντάβι και στο 40' με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή είχαν δοκάρι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι σίγουρα θα αναρωτιούνται πως δεν πήραν ούτε έναν βαθμό και... πλησιάζουν στις πολύ χαμηλές θέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα