Υπόνοιες για ματς της Κ20 από την ΑΕΛ

Υπόνοιες για ματς της Κ20 από την ΑΕΛ

Gazzetta team
Υπόνοιες για ματς της Κ20 από την ΑΕΛ

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφήνει υπόνοιες κατά του Ιωάννη Ντελέζου για το παιχνίδι της Κ20 με τον Λεβαδειακό, με αφορμή την τιμωρία του υπεύθυνου ακαδημιών της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε σήμερα τον λογαριασμό των 3.000€ που πρέπει να πληρώσει για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Κ20 μεταξύ ΑΕΛ-Λεβαδειακού, από τον διαιτητή Ιωάννη Ντελέζο του Συνδέσμου Λάρισας.

Στον εν λόγω αγώνα ήταν παρών ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα οργιώδη σφυρίγματα του συγκεκριμένου διαιτητή. Γι' αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΛ εξετάζει σοβαρά τη σχέση που μπορεί να έχει η διαιτησία του με τον στοιχηματισμό στον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιδιαίτερος.

Όπως είναι εξάλλου γνωστό, στο τελευταίο συμβούλιο της Super League έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για τον παράνομο και νόμιμο στοιχηματισμό στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων υποδομής της κατηγορίας, όπου παρουσιάζονται προκλητικές συμπεριφορές διαιτητών έξω από κάθε λογική, λόγω ακριβώς και της φύσης των πρωταθλημάτων αυτών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλύπτει ταυτόχρονα απόλυτα τον κ.Οδυσσέα Κλάρα, εναντίον του οποίου το τελευταίο χρονικό διάστημα, από γνωστά σκουπίδια του περιβάλλοντος του λαρισινού ποδοσφαίρου, έχει ξεκινήσει συκοφαντική εκστρατεία και στέλνει το μήνυμα πως οι νταραβερητζήδες των 1.500 και 2.000 ευρώ από κάθε πατέρα, για να ενταχθεί το παιδί του στις ηλικιακές ομάδες της ΠΑΕ ΑΕΛ, έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί.

Περί το τέλος Απριλίου με αρχές Μαϊου, θα γίνει ειδική σύσκεψη για τον επαναπροσδιορισμό της φιλοσοφίας των ηλικιακών ομάδων της ΠΑΕ ΑΕΛ και όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα