Καν είσαι τεράστιος! (pics)

Καν είσαι τεράστιος! (pics)

Gazzetta team
Καν είσαι τεράστιος! (pics)

bet365

O Ολιβερ Καν είναι και τεράστιος άνθρωπος. Ο Σανέ με το γκολ του... πλήγωσε έναν παίκτη στοιχήματος, αλλά ο Γερμανός φρόντισε να τον στείλει στο Μονακό!

Ηταν πολλά τα χαμένα λεφτά Σανέ... Ένας παίκτης του στοιχήματος έχασε εξαιτίας του τέρματος του φορ της Σίτι 34.000 ευρώ, αφού είχε ποντάρει σκορ στο Μπάγερν Λεβερκούζεν - Αθλέτικο το 2-4 και στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μονακό το 4-3! Ο Μάρβιν Χέρες, ανέβασε στο λογαριασμό του το δελτίο του και τα σχόλια παρηγοριάς ήταν πολλά. Μέχρι και ο Σανέ, έβαλε στο λογαριασμό του τη φωτογραφία ζητώντας... συγγνώμη!

Η είδηση έγινε viral κι εκεί εμφανίστηκε ο Ολιβερ Καν. Ο Γερμανός θρύλος προέβη σε μια απίστευτη ενέργεια, αφού προσέφερε στον Χέρες τα εισιτήρια για να δει από κοντά τον επαναληπτικό ανάμεσα στη Μονακό και τη Μάντσεστερ Σίτι. Εξάλλου, πληρώνει και όλα τα έξοδα για μία VIP εμπειρία στον ίδιο, αλλά και και σε ένα φίλο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα