Απόσταση με Δέλλα και… αναμονή

Απόσταση με Δέλλα και… αναμονή

Βασίλης Βλαχόπουλος
Απόσταση με Δέλλα και… αναμονή

bet365

Αν η αντικατάσταση του Νίκου Αναστόπουλου ήταν στις προθέσεις του Θόδωρου Καρυπίδη, τότε ο Άρης ήδη θα είχε προπονητή.

Είναι προφανές ότι ο ισχυρός άνδρας του Άρη δεν είχε αυτή τη σκέψη, αλλά υπό το βάρος των συνθηκών έκανε στροφή 180ο μοιρών. Αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να κοουτσάρουν την ομάδα οι Σκέντζος, Μελισσάς στον αγώνα (26/2, 15:00) με την Αναγέννηση Καρδίτσας συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Το ζήτημα του αντικαταστάτη του Νίκου Αναστόπουλου ενδεχομένως να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, επί του παρόντος όμως υπάρχουν δυσκολίες.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει καταλήξει στην απόφαση επιλογής του Τραϊανού Δέλλα. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Άρη, αλλά στις επαφές που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων στο οικονομικό. Και μένει να φανεί αν κάποιος από τους δύο θα ρίξει νερό στο κρασί του για να επέλθει συμφωνία. Ο πρώην προπονητής των ΑΕΚ, Ατρόμητου θέλει να είναι απολύτως βέβαιος για τις συνθήκες λειτουργίας και θέλει τις σχετικές εγγυήσεις.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποτελεί την εναλλακτική λύση, αλλά αυτό το «κεφάλαιο» θα ανοίξει σε επίσημη βάση μόνο στην περίπτωση που ναυαγήσει οριστικά η περίπτωση του Δέλλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα