Αλμέιδα: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ και έτοιμος»

Αλμέιδα: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ και έτοιμος»

Gazzetta team
Αλμέιδα: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ και έτοιμος»

bet365

Ο Ούγκο Αλμέιδα ήταν καλεσμένος του Ντέμη Νικολαΐδη στη ραδιοφωνική εκπομπή του και μίλησε για όσα ζει στην ΑΕΚ, την κατάσταση του αλλά και το Μπεσίκτας-Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος φορ της Ενωσης ήταν στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 για την εκπομπή «Ντεμοτεχνείο» και αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμέιδα...

Για το ποιος είναι το φαβορί, η Μπεσίκτας ή ο Ολυμπιακός: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε για το ποιος θα περάσει. Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση που θα βρίσκονται οι δυο ομάδες, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για δυο καλές ομάδες».

Για το ποια από τις δύο ομάδες έχει πιο γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια: «Πιστεύω ότι είναι η Μπεσίκτας».

Για την ζωή του στην Κωνσταντινούπολη, όπου πέρασε 3,5 χρόνια: «Ήταν 3 χαρούμενα χρόνια, ήμουν πολύ χαρούμενος. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο στην Τουρκία με πρωταθλήματα. Τώρα βρίσκονται πρώτοι στη βαθμολογία. Πλέον είμαι εδώ στην ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος».

Για το αν έχει επαφή με τον Πάουλο Μπεντο που τον είχε προπονητή στο παρελθόν: «Προσωπικά δεν έχω επαφή, έχω μιλήσει με τον βοηθό του αλλά με τον ίδιο δεν έχω επαφή».

Για το αν είναι φίλος με τον Κουαρέσμα και αν είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που παίζει στη Μπεσίκτας: «Για μένα προσωπικά είναι ο καλύτερος παίκτης της Mπεσίκτας».

Για τις πολλές ομάδες που έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα και που οφείλεται αυτό: «Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές παίρνεις κάποιες αποφάσεις. Υπάρχουν περιπτώσεις που προκαλούν ενδιαφέρον. Ορισμένες φορές πας κάπου και τελικά είναι διαφορετικά. Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι συγκεκριμένο. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκομαι στην ΑΕΚ, περνώ καλά και είμαι χαρούμενος εδώ».

Για την αγάπη των Ελλήνων προς τους Πορτογάλους και το αν αισθάνεται οικείο το περιβάλλον: «Από την πρώτη ημέρα που ήρθα αισθάνομαι πολύ άνετα. Ο ελληνικός λαός έχει κάτι κοινό με τους Πορτογάλους, είμαστε πάντα χαρούμενοι και ανοιχτοί άνθρωποι, ανοιχτοί σε νέες σχέσεις. Έτσι και σε εμένα, έχω κάνει φιλίες μέσα στην ομάδα με τα παιδιά. Οποιαδήποτε προβλήματα έχουμε στην ομάδα, τα αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί. Όταν έρχονται τα αποτελέσματα είμαστε όλοι χαρούμενοι, ενώ όταν δεν έρχονται προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι έχω κάνει φίλους μέσα στην ομάδα».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αν είναι καλύτερα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Το τελευταίο διάστημα νιώθω πολύ καλά, το θέμα με τη μέση μου έχει λυθεί. Ελπίζω να μην επαναληφτεί γιατί αυτή τη στιγμή κάνω κανονικά προπονήσεις, νιώθω καλά και ελπίζω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται».

Για το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει: «Έχω απαντήσει σε αυτό. Αισθάνομαι πολύ καλά, κάνω κανονικά προπόνηση. Περιμένω να δω την απόφαση του προπονητή μου για να δω αν θα παίξω στον αγώνα της Κυριακής».

Για τη διαφορά του Χιμένεθ με τους άλλους προπονητές: «Με τον Μοράις, όσοι γνωρίζουν τη δουλειά του, δουλεύαμε πολύ καλά. Δεν είχαμε κάποιο θέμα με τον προπονητή αλλά δεν μας έβγαιναν τα αποτελέσματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μετράνε τα αποτελέσματα. Με τον Μανόλο Χιμένεθ αυτό που κάνουμε είναι να παίρνουμε αποτελέσματα και όσο έρχονται νιώθουμε καλύτερα. Αν έχεις τα αποτελέσματα, τότε το ποδόσφαιρο σε βοηθάει να πας μπροστά».

Για το ότι θα είναι διαφορετική η ΑΕΚ με τον ίδιο και τον Τσιγκρίνσκι υγιέστατους αλλά και με την προσθήκη του Αραούχο: «Κι εγώ πιστεύω το ίδιο. Όσο μπορώ να μιλήσω για εμένα, θέλω να επαναλάβω ότι αισθάνομαι πολύ καλά. Έχουν φύγει οι πόνοι από τη μέση μου, προσεύχομαι και ελπίζω ότι δεν θα επαναληφθούν, γιατί ήταν μια πολύ ενοχλητική περίοδος. Απολαμβάνω το ότι είμαι καλά, κάνω προπόνηση κανονικά και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το αν το καλύτερο γκολ που έχει βάλει στην καριέρα του είναι αυτό μέσα στην Ιντερ με την φανέλα της Πόρτο: «Ναι συμφωνώ, ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ. Και το γκολ που έβαλα κόντρα στην Ξάνθη ήταν επίσης πολύ ωραίο. Έχω σκοράρει πολλά ωραία γκολ στην καριέρα μου, κάποια από αυτά θα τα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα