Καταγγελία ΠΑΣ, κίνδυνος για Μπεργκ

Gazzetta team
Καταγγελία ΠΑΣ, κίνδυνος για Μπεργκ

bet365

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κινδυνεύει να χάσει ο Μάρκους Μπεργκ, μετά την καταγγελία που έκανε ο ΠΑΣ για αγκωνιά του στον Νίκο Καρανίκα.

Με το ίδιο... νόμισμα απάντησε στον Παναθηναϊκό o ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport.

Οι «πράσινοι» είχαν καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για χτύπημα του Νίκου Καρανίκα στον Μάρκους Μπεργκ, κατά την διάρκεια του αγώνα στους Ζωσιμάδες, με αποτέλεσμα ο 25χρονος αμυντικός να τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές.

Οι Γιαννιώτες λοιπόν, έκαναν και εκείνοι το ίδιο για ανάλογο χτύπημα του Σουηδού και αν η υπόθεση καθυστερήσει και ο τιμωρηθεί ο έμπειρος στράικερ με την ίδια ποινή, τότε κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο.

Τα επόμενα παιχνίδια του «τριφυλλιού» είναι το Σάββατο με την Ξάνθη, η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα την Τετάρτη, ενώ μετά ακολουθούν Βέροια και Ηρακλής πριν το μεγάλο ματς.

Λογικά, ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει την επίσπευση της εκδίκασης, προκειμένου ακόμη και αν τιμωρηθεί ο Μπεργκ να τον έχει στην διάθεσή του με τους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα