Λεάλι: «Μεγάλη επιτυχία η αποψινή»!

Λεάλι: «Μεγάλη επιτυχία η αποψινή»!

Δημήτρης Τομαράς
Λεάλι: «Μεγάλη επιτυχία η αποψινή»!

bet365

Ο Νικόλα Λεάλι στις δηλώσεις του στάθηκε στην μεγάλη σημασία της πρόκρισης του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε συνολικά στην εικόνα της ομάδας και την συνέχεια.
Ο Λεάλι είπε στην κάμερα του COSMOTE SPORTS για:
- Το σχόλιό του για το ματς και τη δική του εμφάνιση: «Καταφέραμε και αντιδράσαμε σ’ αυτό το πρώτο ημίχρονο που ήμασταν λίγο πιο κάτω από την κανονική μας απόδοση. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ξεκίνησε πάρα πολύ δυναμικά, πάρα πολύ δυνατά στην επίθεση. Προσπάθησαν να πιέσουν, να δημιουργήσουν ευκαιρίες κυρίως με σέντρες, είχαμε κάποιες καλές στιγμές στην άμυνα γενικότερα που «καθαρίσαμε» φάσεις και αντιμετωπίσαμε αυτή την πίεση. Είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό που καταφέρνει να περάσει σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Οσμανλισπόρ στην Τουρκία και φυσικά να συνεχίσουμε την πορεία μας».
- Το ποια ομάδα θα προτιμούσε στην κλήρωση: «Ελπίζω να μην πέσουμε στην Ρόμα ή την Φιορεντίνα γιατί είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Δεν υπάρχει μία ομάδα που προτιμάμε. Όποια και να μας έρθει στην κλήρωση είναι αποδεκτή και φυσικά θα κάνουμε τα πάντα για να την αντιμετωπίσουμε και να περάσουμε και στις καλύτερες 8 ομάδες του UEFA Europa League».
- Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μετά την πρόκριση: «Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο να αντιμετωπίσουμε και το κακό κλίμα που υπήρχε μετά από την ήττα στο ματς με την ΑΕΚ. Μας κάνει πάρα πολύ καλό. Γενικότερα μας ανεβάζει το ηθικό αυτή η πρόκριση, γενικότερα όμως, τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά ανάμεσά μας. Έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια και είναι πάρα πολύ καλοί και οι συμπαίκτες μου. Περνάμε πολύ ώρα μαζί και στο ξενοδοχείο και όταν βρισκόμαστε πριν τους αγώνες, αλλά φυσικά αυτά τα αποτελέσματα σου δίνουν μία διαφορετική και ενισχυμένη τόνωση ηθικού για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Είναι μεγάλη επιτυχία η αποψινή. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε και βεβαίως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι άλλα βήματα στην φετινή διοργάνωση του UEFA Europa League».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα