«Να διώξουμε την κακοδαιμονία»

«Να διώξουμε την κακοδαιμονία»

Gazzetta team
«Να διώξουμε την κακοδαιμονία»

bet365

Ο Νίκος Ξυλούρης εξήγησε για την πρωτοβουλία των γιατρών του Ηρακλή να παραθέσουν δείπνο ενότητας στην ομάδα
Με πρωτοβουλία των γιατρών Νίκου Ξυλούρη και Κώστα Μανώλογλου, διοργανώθηκε χθες βράδυ δείπνο ενότητας στον Ηρακλή. Ο πρώτος μίλησε στον σταθμό «Libero» και εξήγησε τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. «Για να διώξουμε την κακοδαιμονία που υπάρχει στην ομάδα, αποφασίσαμε με τον Κώστα Μανώλογλου και το προπονητικό και ιατρικό τιμ να εμψυχώσουμε τους παίκτες, γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη και πρέπει όλοι μαζί να τα καταφέρουμε», είπε σχετικά και μετά ρωτήθηκε για την κατάσταση του Στάμου. «Στην αποστολή θα είναι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ακόμα και στην προπόνηση τα δίνει όλα και οι κακώσεις αυτές που έχει είναι χρόνιες. Αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα φανεί καλύτερα στην αυριανή προπόνηση η κατάσταση του».
Κλείνοντας σχολίασε πως «ο στόχος είναι η παραμονή και θα τα καταφέρουμε. Οι παίκτες είναι 'λιοντάρια' και πιστεύω θα τα καταφέρουν. Ο Ηρακλής θα παραμείνει στην Super League όσο πόλεμο και αν δέχεται από όλους τους παράγοντες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα