Ανσαριφάρντ: «Ευχαριστώ τον Μπέντο»

Ανσαριφάρντ: «Ευχαριστώ τον Μπέντο»

Δημήτρης Τομαράς
Ανσαριφάρντ: «Ευχαριστώ τον Μπέντο»

bet365

Χαμηλά η... μπάλα από Ανσαριφάρντ που παρά την χαρά του υπενθύμισε πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμα... δύσκολα εμπόδια και υποχρεώσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Τι είπε για Μπέντο.
Ο Ιρανός άσος είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα του COSMOTE SPORTS:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Συγχαρητήρια στην ομάδα και τους φιλάθλους μας. Είναι μία μεγάλη βραδιά. Είναι ένα μεγάλο βράδυ αλλά έχουμε και συνέχεια. Έχουμε μία ημέρα να πανηγυρίσουμε και μετά να δούμε τι μας περιμένει.
Ήμουν έτοιμος για σήμερα και οι συμπαίκτες μου μου έδωσαν μία μεγάλη νύχτα. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να προχωρήσουμε. Ευχαριστώ τον προπονητή μου για την ευκαιρία. Είμαι ευτυχισμένος διότι ήμουν έτοιμος και περίμενα την ευκαιρία.
Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση σε ευρωπαϊκό ματς εκτός έδρας χωρίς τον κόσμο σου, όπως θα ήταν στο γήπεδό σου. Είναι δύσκολο. Σκοράραμε όμως το 1ο γκολ και μετά ήμασταν ακόμα πιο αποφασισμένοι.
Όπως σας είπα και αρχικά έχουμε το δικαίωμα χαράς για 24 ώρες. Έχουμε την κλήρωση αύριο στην Ευρώπη και μετά το πρωτάθλημα όπου πρέπει να μείνουμε πρώτοι και μετά το Κύπελλο. Να δούμε την κλήρωση που θα έχουμε και ποια θα είναι η συνέχεια.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα