Τζημόπουλος: «Καλό ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Τζημόπουλος: «Καλό ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Τζημόπουλος τόνισε πως η ομάδα του ΠΑΣ... βγάζει πράγματα μέσα στο γήπεδο
Τον Θεμιστοκλή Τζημόπουλο ανέδειξαν οι φίλοι του ΠΑΣ ως τον κορυφαίο παίκτη του αγώνα της 17ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ και σήμερα ο έμπειρος μέσος παρέλαβε το βραβείο του. «Αυτό το βραβείο το πήρα ενώ η ομάδα έχασε, δεν μου αρέσει αυτό, ενώ χάνει η ομάδα να παίρνει κάποιος αυτό το βραβείο. Μετά από μια νίκη που πετύχαμε στην έδρα μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, η ομάδα συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς, όλοι στις προπονήσεις δίνουν το 100% και πάμε για τη νίκη στη Λιβαδειά», είπε αρχικά και συνέχισε. «Σίγουρα η ομάδα παράγει καλό ποδόσφαιρο και πετυχαίνουμε πολλά καλά γκολ. Οταν βραβεύεται κάποιος η ομάδα διακρίνεται, διακρίνεται και ο παίκτης. Μακάρι να έρθουν και άλλες βραβεύσεις για τους συμπαίκτες μου και για εμένα».
Κλείνοντας ρωτήθηκε αν ο «Αγιαξ της Ηπείρου» μπορεί να φτάσει ψηλότερα. «Νομίζω ότι είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ο καιρός έχει φτιάξει στα Γιάννενα το ίδιο και τα γήπεδα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό θα φανεί την Κυριακή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα