ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Κάνιας

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Κάνιας

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Κάνιας

bet365

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και στρέφει την προσοχή του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πολύ κοντά στην επιστροφή ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», μια μέρα μετά το ευρωπαϊκό «αντίο», επέστρεψαν στο γήπεδο ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ηρακλή. Το μυαλό όλων στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο, όπως παραδέχθηκε κι ο Βλάνταν Ίβιτς, είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Το θετικό για τον Σέρβο προπονητή είναι το γεγονός ότι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας δείχνει να είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς δράσης, μετά τον μετά τον τραυματισμό του στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Ο Ισπανός μέσος, που τόσο πολύ έλειψε από τις αναμετρήσεις με τη Σάλκε, συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι επανένταξης σε αυξημένη ένταση και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Σάλκε ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, δουλεύοντας την κυκλοφορία και την κατοχή μπάλας μέσα από συνεργατικές ασκήσεις.

Στο ματς με τον Ηρακλή ο Ίβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Εβγέν Σάχοφ, ο οποίος θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Την Παρασκευή (24.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα