«Καμπάνα» σε Καρανίκα

Gazzetta team
«Καμπάνα» σε Καρανίκα

bet365

Ο 24χρονος μπακ του ΠΑΣ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αγκωνιά στον Μπεργκ - Εφεση θα κάνουν οι Γιαννιώτες
«Βαριά καμπάνα» περίμενε τον Καρανίκα, καθώς στον δεξιό οπισθοφύλακα του ΠΑΣ επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών για την αγκωνιά στον Μπεργκ στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα κάνει έφεση, όμως ο 24χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται για το ματς της Λιβαδείας.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6423/17-2-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 23ης-2-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 16:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: ε πιβάλλει ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών καθώς και χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα