Πήγε Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης

Πήγε Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης

Σταύρος Σουντουλίδης
Πήγε Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης

bet365

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκε τους στενούς συνεργάτες του στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ιβάν Σαββίδης, εν μέσω των πολλών ραντεβού που έχει να πραγματοποιήσει γύρω από τις υπόλοιπες επιχειρηματικές δραστηριότητες, βρήκε το χρόνο να επισκεφτεί τους στενούς συνεργάτες του στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να ασχοληθεί και με τα θέματα, που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» εξέφρασε, όπως είχε κάνει το βράδυ της Τετάρτης (22/2), την ικανοποίησή του για την απόδοση και τη συνολική εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σάλκε στην «ΑουφΣάλκε Αρένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα