Stop στα σενάρια για Μανωλά!

Gazzetta team
Stop στα σενάρια για Μανωλά!

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την Ιντερ, ωστόσο ο μάνατζέρ του προσπαθεί να βάλει... φρένο στα σενάρια!

Μπορεί οι Ιταλοί να είναι σίγουροι για το deal ανάμεσα σε Ιντερ και Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά, ωστόσο ο μάνατζερ του παίκτη διέψευσε τα σενάρια. «Μιλούν πολύ για το μέλλον του, τόσες φωνές, τόσες φήμες, τόσα πιθανά σενάρια που εμπλέκουν αρκετές ομάδες. Ένας νέος σύλλογος εμφανίζεται κάθε μέρα. Γράφουν για ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζαρμέν, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάθε μέρα και μια νέα. Δεν υπάρχουν νέα για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά ο Κώστας είναι ποδοσφαιριστής της Ρόμα και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019», δήλωσε ο Ιωάννης Ευαγγελόπουλος.Παράλληλα, σύμφωνα με την Tuttosport, στους «νερατζούρι» περιμένουν πως και πως την αναμέτρηση με τους Ρωμαίους, την προσεχή Κυριακή στο «Τζουσέπε Μεάτσα» προκειμένου να κάνουν το επόμενο βήμα στις διαπραγματεύσεις που αφορούν την πιθανή απόκτηση του Έλληνα στόπερ το προσεχές καλοκαίρι.

Τότεναμ - Γάνδη με επιστροφή, αν ο Κέιν σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα