Ασταμάτητη Λαμία!

Νίκος Μαρούδας
Ασταμάτητη Λαμία!

bet365

Η Λαμία δεν σταματά πουθενά! Πέρασε και από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας... παρέα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακάθεκτη συνέχισε η Λαμία στην εντυπωσιακή πορεία που κάνει στη Football League, καθώς πέρασε και από την Καρδίτσα με 2-0 και δείχνει αποφασισμένη να κερδίσει την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ!

Στο παιχνίδι η Αναγέννηση Καρδίτσας μπήκε καλύτερα και απείλησε την Λαμία στο 1' με τον Χαλκιαδάκη, αλλά και στο 5' με τον Υφαντή με τον Πίτκα όμως να φωνάζει παρών και στις δύο περιπτώσεις. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους μετά το πρώτο 20λεπτο. Συγκεκριμένα, στο 21' το σου του Τζόκιτς πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 38' ο Ντουρμισάι σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Κάπως έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί ένα δεκάλεπτο μετά την επανέναρξη. Στο 55', ο Ρότσα πέρασε στον Βασιλόγιαννη ο οποίος με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Εννέα λεπτά χρειάστηκαν στην ομάδα της Φθιώτιδας για να φτάσει σε δεύτερο τέρμα. Μετά από κάθετη μπαλιά του Μπλάζιτς, ο Ντουρμισάι βρέθηκε απέναντι στον Κουτσόπουλο και τον πλάσαρε εύστοχα για να γράψει στο 64' το 0-2.

Η υπόθεση νίκη είχε τελειώσει και τα λεπτά που απέμεναν ουσιαστικά ήταν διαδικαστικά. Η Λαμία κράτησε εύκολα αυτό το προβάδισμα και πανηγύρισε ακόμα ένα τρίποντο το οποίο την κράτησε στην κορυφή της Football League μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Ζδράβος (51' λ. τρ. Βουκομάνοβιτς), Μπλέντι, Δημόπουλος (68' λ. τρ. Μυργιώτης), Μάιγκα, Σμίλτος, Καραγιάννης, Χαλκιαδάκης (61' λ. τρ. Ντιατά), Τζέκος, Υφαντής, Κρητικός

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (46' Ρότσα), Κοτσώνης, Μπλάζιτς (71' Τσούκαλος), Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς (80' Αυγενικού), Παπαργυρίου, Αναστασιάδης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα