Γελάνε στην ΑΕΚ!

Γελάνε στην ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Γελάνε στην ΑΕΚ!

bet365

Με χιούμορ αντιμετωπίζουν στην Ενωση τα όσα υποστηρίζει ο Ολυμπιακός για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την... παρουσία του στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Το ντέρμπι έγινε Κυριακή, σήμερα (22/2) έχουμε Τετάρτη και στον Πειραιά συνεχίζουν να ασχολούνται με αυτό το ματς ενώ την Πέμπτη παίζουν στο Europa League. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία για παρουσία του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών και στις τάξεις ΑΕΚ αντιμετωπίζουν με χιούμορ όλο αυτό το σκηνικό.

Στην Ενωση γελάνε με αυτές τις σπασμωδικές κινήσεις του Ολυμπιακού και περιμένουν να δουν πότε θα σταματήσει αυτή η... κλάψα για μια ήττα σε αγώνα πρωταθλήματος. Οταν γίνεται κάτι τέτοιο, άλλωστε, τρεις μέρες μετά το ντέρμπι και χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε έκθεση ή φήμη επίσημου ή ανεπίσημου παρατηρητή για παρουσία του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών, λογικό είναι στην ΑΕΚ να προκαλούνται απορίες και γέλια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα