Πίτου Γκαρσία: «Μόνο εμείς φταίμε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πίτου Γκαρσία: «Μόνο εμείς φταίμε»

bet365

Ο Πίτου Γκαρσία εκτίμησε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν την ευθύνη για τα αποτελέσματα του Άρη, ενώ παραδέχθηκε πως δεν περίμενε ότι το Πρωτάθλημα της Football League θα ήταν τόσο δύσκολο.

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε τις καθαρές φάσεις παρότι είχαμε την κατοχή. Προσωπικά είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα αλλά δεν περίμενα ότι το Πρωτάθλημα θα ήταν τόσο δύσκολο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ομάδες που παίζουν με εμάς τα δίνουν όλα. Εμείς φταίμε. Δεν φταίει ο κόσμος ή ο προπονητής», είπε.

Ρωτήθηκε για όσα πρέπει να κάνει ο Άρης ούτως ώστε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση. «Μακάρι να ήξερα. Έχουμε μία ομάδα με πολλούς παίκτες που έχουν παίξει στην πρώτη κατηγορία και πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού,. Μπορεί να υπάρχουν παίκτες που δεν το έχουν καταλάβει. Δεν υπάρχει ούτε ένας που δεν κάνει λάθος στην ομάδας. Πρέπει να κερδίσουμε άμεσα ένα παιχνίδι κι εκεί πιστεύω ότι θα αλλάξουν όλα. Νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας».

Ρωτήθηκε επιμέρους για το Πρωτάθλημα και απάντησε: «Είναι δύσκολο, όχι τόσο ποιοτικό. Με τη φανέλα δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να μάθουμε τον τρόπο ώστε να κερδίζουμε. Από εμάς εξαρτάται. Υπάρχει πίεση στην ομάδα αλλά πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε υπό πίεση».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα