Προβλήματα για τον Χιμένεθ

Προβλήματα για τον Χιμένεθ

Gazzetta team
Προβλήματα για τον Χιμένεθ

bet365

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα...

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΛ με τα προβλήματα να μην λείπουν από τον Ισπανό τεχνικό. Ο Ροντρίγκο Γκάλο συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα λόγω της οστικής θλάσης που δεν έχει υποχωρήσει κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μένει εκτός από το ματς με τους «βυσσινί».

Εκτός όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο Πατίτο ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό λόγω του διαστρέμματος δεύτερου βαθμού της αριστερής ποδοκνημικής.

Όσον αφορά τον Βράνιες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο αλλά λογικά θα βρίσκεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μανουέλ Ντίας συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη στις 10.30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα