Θα το παλέψει και ό,τι βγει

Θα το παλέψει και ό,τι βγει

Gazzetta team
Θα το παλέψει και ό,τι βγει

bet365

Μπορεί οι ελπίδες να είναι ελάχιστες αλλά ο ΠΑΟΚ θα παλέψει κόντρα στην Σάλκε (19:00, Cosmote Sport 3) για το θαύμα και την ανατροπή του 3-0 του πρώτου αγώνα.

Αλλιώς τα περίμενε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάλκε και αλλιώς του ήρθαν τα πράγματα. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς γνώρισε την ήττα με 3-0 στην Τούμπα, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για πρόκριση. Παρόλα, αυτά οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.

Στα αγωνισιτκά ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των βασικών Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και του τραυματία Κάνιας. Ο Σέρβος τεχνικός θα παρατάξει όπως όλα δείχνουν τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-3-3.

Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τετράδα από τα δεξιά προς το αριστερό τους Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο και Δεληγιαννίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σάχοφ, με τους Τσίμιροτ με τον Μπίσεσβαρ ως εσωτερικούς μέσους.

Οι Μυστακίδης και Ενρίκε θα παίξουν στα πλάγια και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης. Στο πλευρό του Δικεφάλου του Βορρά θα βρίσκονται και 4000 οπαδοί.

Σάλκε - ΠΑΟΚ με επιστροφή, αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Όσον αφορά την Σάλκε πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής Φέρμαν, Χέβεντς, Νάλντο, Νάσταζιτς, Τσουπό-Μοτίν, Κολάσινατς, Γκάις, Αόγκο, Κέρερ, Κονοπλιάνκα και Χούντελααρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα