Η πιο δύσκολη αποστολή του Πεπ...

Κώστας Ζάλιαρης
Η πιο δύσκολη αποστολή του Πεπ...

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Μονακό στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε κατανοητό πως γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία της «αποστολής» που έχει η ομάδα του. Στο Λεβερκούζεν φιλοξενείται η Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Αν χάσουμε, θα κάνουν αναλύσεις, θα ασχολούνται συνέχεια μαζί μας και θα μας... σκοτώσουν». Τάδε έφη Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής (21:45, Cosmote Sport 2 HD) αναμέτρησης με τη Μονακό στο «Etihad».

Η Σίτι προετοιμάστηκε για το ματς στον απόηχο της ισοπαλίας κόντρα στη Χάντερσφιλντ, με τον Ισπανό προπονητή του αγγλικού συλλόγου να δηλώνει πως οι Μονεγάσκοι μπορούν να κάνουν πολλές ζημιές αν βρεθούν εντός περιοχής, όμως παράλληλα περιμένει κι εκείνος πολλά από τον Σέρχιο Αγουέρο στην επίθεση. Μέσος όρος τρία τέρματα ανά παιχνίδι είναι η φετινή επίδοση της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ, η οποία έχει πάρει νίκες και τις έξι φορές που έχει αντιμετωπίσει ομάδα από την Αγγλία σε διπλές αναμετρήσεις.

Εκτός μάχης οι Κομπανί και Ζέσους για τους «πολίτες», αμφίβολος ο Κλισί, Ζέμερζον και Μποσίλια οι απόντες για τους Γάλλους.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Φερναντίνιο, Οταμέντι, Στόουνς, Κολάροφ, Σίλβα, Τουρέ, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Αγουέρο, Σανέ

Μονακό: Σούμπασιτς, Σιντιμπέ, Γκλικ, Ράγκι, Μεντί, Σίλβα, Φαμπόνιο, Μπακαγιόκο, Λεμάρ, Γκερμέν, Φαλκάο

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ατλέτικο φιλοξενείται στο Λεβερκούζεν από τη Μπάγερ (21:45, Cosmote Sport 1 HD). Οι «ασπιρίνες», όπως ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ, θέλουν να κάνουν κάτι καλό μπροστά στον κόσμο τους και να τους δώσουν λόγους για να είναι περήφανοι για την ομάδα τους, με τους Γερμανούς να έχουν ηττηθεί από τους «ροχιμπλάνκος» στα πέναλτι, την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Μάλιστα, οι σημερινοί γηπεδούχοι έχουν ηττηθεί και τις τέσσερις τελευταίες φορές που βρέθηκαν σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, όμως, η Ατλέτικο δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στα τρία τελευταία της παιχνίδια επί γερμανικού εδάφους. Ο «Τσιτσαρίτο» είναι ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο ο Ρότζερ Σμιντ θέλει να δει κάτι καλό απόψε, με τον Σιμεόνε να τον προσέχει ιδιαίτερα και να δίνει τις σχετικές οδηγίες στους αμυντικούς του για τον περιορισμό του Μεξικανού φορ. Αήττητη στα δέκα τελευταία εντός έδρας ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Λεβερκούζεν. Εκτός οι Τσαλχάνογλου και Τα για τους γηπεδούχους, δίχως τους Τιάγκο, Γοδίν, Φερναντές και Χουανφράν οι φιναλίστ του 2016.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λεβερκούζεν: Λένο, Χένριχς, Τοπράκ, Ντράγκοβιτς, Βέντελ, Αράγκις, Καμπλ, Μπελαραμπί, Μπραντ, Χάβερτζ, Ερνάντες

Ατλέτικο: Όμπλακ/Μόγια, Βρσάλικο, Σάβιτς, Χιμένεθ, Λουίς, Καράσκο, Γκάμπι, Κόκε, Νίγκεθ, Γκριεζμάν, Τόρες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα