Νέες δηλώσεις Σάββα: «Ο Μάνταλος δεν είναι άνδρας»

Gazzetta team
Νέες δηλώσεις Σάββα: «Ο Μάνταλος δεν είναι άνδρας»

bet365

Δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη που δεν είχαν κυκλοφορήσει το βράδυ της Κυριακής, είδαν το φως της δημοσιότητας, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να λέει πως ο Μάνταλος δεν είναι άντρας!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΑΡΤ:

«Έχετε ακούσει διαιτητή ότι απευθύνθηκε σε μένα χωρίς να πω το όνομά του; Αυτό έγραψε στο φύλλο αγώνα. Και τι του είπα; "Είναι ξεφτίλα αυτά που γίνονται". Στη φυσούνα του το είπα και το σκέφτηκε μισή ώρα. Δεν μου το είπε εκείνη την ώρα, γιατί δεν είναι και άντρας. Πήγε στα αποδυτήρια και έκανε συσκέψεις και μου λέει δεν σας επιτρέπω να μπείτε στον αγωνιστικό χώρο. Πες μου εσύ στα ελληνικά τι σημαίνει αυτό; Να με βγάλει εμένα, τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Αν δεν είχε το μυαλό του σε άλλα πράγματα.

Το χειρότερο για την ΚΕΔ και για όλους είναι ότι τελείωσε το ματς και πήγα να δω τι γράφει στο Φ.Α. μαζί με τον παρατηρητή της Λίγκας. Μπαίνω μέσα και μου λένε είναι ο κ. Μπίκας και μιλάει με τους διαιτητές, αλλά δεν ήταν. Ο Δημητριάδης ήταν με ένας σύμβουλο της ΑΕΚ κλειδαμπαρωμένοι. Που ξέρω εγώ πόσες φορές μπήκαν μέσα και τα βρήκαν; Σε τέτοιο ναρκοπέδιο έπαιζε Ο Ολυμπιακός. Τα άλλα τα αφήνω. Το πέναλτι στον Μποτία και τις ανάποδες κάρτες. Φόρτωσε την άμυνά μας με κίτρινες. Τον ξέρω καλά, τα ίδια είχε κάνει και στην Ξάνθη που πήγαν να σπάσουν το πόδι του παίκτη μας. Οι εξυγιαντές να παραιτηθούν και ο Κουκουλάκης με τον Τριτσώνη και όλοι είναι λίγοι και όλοι από την ΕΠΟ ελάχιστοι. Εκτός και αν έχουν τον σκοπό τους. Με πήραν από τη Θεσσαλονίκη και από όλα τα μέρη άλλοι φίλαθλοι. Μου λέγανε εμείς είμαστε εναντίον σου, είσαι εκπληκτικός ξεβράκωσέ τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα