Η Αρσεναλ την πρόκριση, η Σάτον τις εντυπώσεις!

Η Αρσεναλ την πρόκριση, η Σάτον τις εντυπώσεις!

Gazzetta team
Η Αρσεναλ την πρόκριση, η Σάτον τις εντυπώσεις!

bet365

Η Σάτον έζησε ιστορικές στιγμές, παρουσιάστηκε παθιασμένη, αλλά η Αρσεναλ δεν της επέτρεψε το... θαύμα και με το 2-0 βρέθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μαγικές στιγμές και ατμόσφαιρα που δύσκολα θα ζήσουν σύντομα οι ποδοσφαιριστές της Σάτον στο αποψινό ματς με την Αρσεναλ για το κύπελλο Αγγλίας. Το Gander Green Lane ήταν κατάμεστο, οι παίκτες της ερασιτεχνικής ομάδας τα έδωσαν όλα, αλλά οι Λονδρέζοι με σεβασμό και ψυχραιμία επικράτησαν 2-0 και στους «8» θα βρουν απέναντί τους τη Λίνκολν. Αυτή ήταν η 10η νίκη των Κανονιέρηδων στα 12 τελευταία παιχνίδια με ερασιτεχνικές ομάδες (και δυο ισοπαλίες). Η Σάτον στην πρώτη της συμμετοχή στον 5ο γύρο ήταν παθιασμένη, αλλά η Αρσεναλ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Στο 27', ο Λούκας Πέρεθ από δεξιά έκανε σέντρα – σουτ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι στο 44' απάντησαν και είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Άνταμ Μέι, όμως το πλασέ έφυγε άουτ! Νέα καλή φάση για τη Σάτον με το καλημέρα του β' μέρους, αφού ο Χόλντινγκ έκανε λάθος γύρισμα και λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ. Ωστόσο, ο Γουόλκοτ σφράγισε την πρόκριση πετυχαίνοντας το 2-0. Η ομάδα του Ντόσγουελ το πάλεψε και στο 65' είχε δοκάρι με τον Ντίκον σε μακρινό σουτ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα