Αϊντάρεβιτς: «Απίστευτο συναίσθημα»

Αϊντάρεβιτς: «Απίστευτο συναίσθημα»

Gazzetta team
Αϊντάρεβιτς: «Απίστευτο συναίσθημα»

bet365

Ευτυχισμένος άνθρωπος μετά το γκολ στη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς μίλησε για την αξία αυτών των τριών βαθμών για την ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Ο Σουηδός χαφ ήταν αυτός που έκρινε, με τη... βοήθεια και του Ντα Κόστα, το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και μία μέρα μετά μίλησε στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se της πατρίδας του και είπε τα εξής.

Για το ντέρμπι: «Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα να είμαι μέρος του ντέρμπι, να παίξω καλά και να διασφαλίσω ότι η ομάδα μου πήρε τους τρεις βαθμούς. Ήταν μια σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθηση και για τον στόχο μας να βγούμε στην Ευρώπη».

Για το γκολ του: «Ήταν ένα φάουλ και βρήκα καλά την μπάλα. Νομίζω ότι θα είχε μπει ακόμη και αν δεν είχε κοντράρει. Είχα λίγη τύχη, αλλά τύχη που την άξιζα. Ήταν τρομερό συναίσθημα το να πανηγυρίσω μαζί με όλους τους οπαδούς και όλους τους συμπαίκτες μου».

Για το πρώτο διάστημα στην Ελλάδα: «Το πρώτο διάστημα στην Ελλάδα είναι καλό. Πριν έρθω η ομάδα πέρασε μια περίοδο ταραγμένη στην οποία έχασε πολλούς βαθμούς, όμως εσχάτως έχουμε παίξει καλά και έχουμε μια καλή συνέχεια στο παιχνίδι μας. Έχω παίξει πολύ. Ο ρόλος μου είναι περισσότερο box to box και έχω τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά καθήκοντα. Είχα ένα διάστημα διακοπών πριν έρθω εδώ και μετά μπήκα σε φουλ ρυθμό με τις προπονήσεις της ομάδας. Ήθελαν να είμαι απόλυτα έτοιμος από νωρίς τον Ιανουάριο. Έχω παίξει όλα τα ματς από τότε και νιώθω σε καλή φόρμα. Νιώθω καλά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Όλα πηγαίνουν όπως θα έπρεπε».

Για το γεγονός ότι έχει ήδη συνεργαστεί με δυο προπονητές στην ΑΕΚ: «Δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχω παίξει ξανά στο εξωτερικό, στην Σταντάρ Λιέγης είχα επτά προπονητές σε τρία χρόνια. Οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Το σημαντικό είναι ότι κέρδισα την εμπιστοσύνη και των δύο προπονητών μου, οπότε αυτό πρέπει να σημαίνει ότι κάνω κάποια πράγματα σωστά».

Για την παρουσία Γιόχανσον, Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ: «Στο τέλος το σημαντικό είναι το ποδόσφαιρο που παίζουμε, όχι αν κάποιος είναι Σουηδός, Γερμανός ή Ιταλός. Όμως είναι σαφές ότι όταν έχεις δίπλα σου κάποιον να μιλήσεις και να σε βοηθήσει είναι πολύ σημαντικό».

Για τη συνέχεια: «Κερδίσαμε ένα ντέρμπι, τέλεια. Είναι καλό για τον κόσμο μας και για το κλαμπ, αλλά και για την αυτοπεποίθησή μας, όμως έχουμε πολλά για να παλέψουμε ακόμη. Έχουμε παιχνίδι ξανά την Κυριακή και πρέπει να πάρουμε και σε αυτό τους τρεις βαθμούς. Μετά τον Ολυμπιακό έρχεται η Λάρισα, είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα