Εκτός και ο Γιαννιώτης

Gazzetta team
Εκτός και ο Γιαννιώτης

bet365

Μετά τους Μασούντ, Μπεν και Ρισβάνη που θα απουσιάσουν λόγω καρτών, εκτός από τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης θα μείνει και ο Ανδρέας Γιαννιώτης ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο.

Με πολλά και σημαντικά προβλήματα προετοιμάζεται ο Πανιώνιος για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν δεδομένο πως δεν θα είχε στην διάθεσή του τον Μασούν καθώς ο Ιρανός είχε δηλωθεί να απουσιάσει στα ματς με Ηρακλή και Ολυμπιακό. Κόντρα στον... γηραιό δέχθηκαν κίτρινες και οι Μπεν, Ρισβάνης και Σιώπης, με τους δύο πρώτους λογικά να δηλώνονται και αυτοί να μην παίξουν την Κυριακή, κάτι που θα γνωστοποιηθεί αύριο, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί και για τον Σιώπη.

Αυτά όμως δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα για τους δεύτερους στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς εκτός για 10 μέρες θα μείνει και ο Ανδρέας Γιαννιώτης με τον νεαρό τερματοφύλακα να τραυματίζεται στον ώμο στην αναμέτρηση με τους... κυανόλευκους. Για τον Γιαννιώτη ο Πανιώνιος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τα εξής: «Ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, από τον γιατρό κ. Χρήστο Δάρα.

Όπως έδειξε το αποτέλεσμα της μαγνητικής, ο τερματοφύλακας του Ιστορικού, έχει υποστεί οστικό οίδημα στον βραχίονα, με αποτέλεσμα να πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, υπολογίζεται σε περίπου 10 ημέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα