Χουάντερσον: «Στηρίζουμε τον Σαραμαντά»

Χουάντερσον: «Στηρίζουμε τον Σαραμαντά»

Gazzetta team
Χουάντερσον: «Στηρίζουμε τον Σαραμαντά»

bet365

Ο Χουάντερσον τόνισε πως όλοι στον Ηρακλή είναι στο πλευρό του συμπαίκτη τους που αποβλήθηκε στη Νέα Σμύρνη
Στο πλευρό του Σαραμαντά που αποβλήθηκε στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται ο Χουάντερσον και αυτό τόνισε ο πορτιέρο του Γηραιού στον «Metropolis 95.5». «Ο αγώνας με τον Πανιώνιο ήταν δύσκολος, είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν μας ευνόησε τη τύχη. Στο τέλος είχαμε κλασική ευκαιρία, δεν την αξιοποιήσαμε και χάσαμε. Επικρατεί απογοήτευση. ταν πολύ δύσκολο για εμάς γιατί παίζαμε για 60 λεπτά με δέκα παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπόλοιπους παίκτες για την προσπάθεια την οποία έκαναν. Ο Σαραμαντάς είναι ένα παιδί που γνωρίζω τρία χρόνια και είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, είναι ένας τίμιος παίκτης. Ο διαιτητής θα μπορούσε να το αποφύγει και να του δείξει την κίτρινη κάρτα. Έχει την απόλυτη υποστήριξη τόσο των συμπαικτών μου όσο και τη δική μου. Δεν βαραίνει μόνο τον Σαραμαντά η αποβολή», είπε σχετικά.
Και μετά μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ. «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Είναι ένα ντέρμπι. Το παιχνίδι ξεκινά από το 50-50%. Οι λεπτομέρειες δεν είναι υπέρ της ομάδας μας. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι μια ευκαιρία να σταματήσουμε την κακή μας τύχη. Ελπίζουμε την Κυριακή να σταματήσει αυτό. Η ομάδα έχει πολλές ισοπαλίες και η βαθμολογική μας θέση δεν είναι δίκαιη λόγω των εμφανίσεων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα