Πέφτουν κορμιά στην Λάρισα

Gazzetta team
Πέφτουν κορμιά στην Λάρισα

bet365

Η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Λεβαδειακό (19:30, NS1) σε έναν αγώνα ιδιαίτερα κρίσιμο για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ΑΕΛ ξέρει καλά ότι σε περίπτωση νίκης κόντρα στον Λεβαδειακό θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Σάκης Τσιώλης έκανε λόγο για τελικό αφού όλοι γνωρίζουν ότι πιθανή γκέλα κόντρα σε ένα άμεσο αντίπαλο για την παραμονή μπορεί να έχιε αρνητικές εξελίξεις.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μονιάκη, Αναστασόπουλο που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που είχαν και του Τικίτο που υπέστη θλάση.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του παίζει μισή κατηγορία αφού παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία ενώ και ο Γιάννης Χριστόπουλος ξέρει καλά ότι αν δεν έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός των Βοιωτών δεν υπολογίζει στους Μάντζιο, Μαχαίρα, Μουλόπουλο, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ουόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα