Μποτία: «Λανθασμένες αποφάσεις»

Μποτία: «Λανθασμένες αποφάσεις»

Δημήτρης Τομαράς
Μποτία: «Λανθασμένες αποφάσεις»

bet365

Ο Μποτία τόνισε πως ο ρέφερι Μάνταλος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο σημερινό ντέρμπι.
Πολλά παράπονα από τα σφυρίγματα του Μάνταλου είχε ο Μποτία, ο οποίος τόνισε μετά το ντέρμπι πώς και πέναλτι του έγινε και πώς αποβλήθηκε άδικα. «Οι αποφάσεις του διαιτητή είναι 100% λανθασμένες. Ηταν πέναλτι και όταν πήγα να το συζητήσω μαζί του ήταν αρνητικός. Δεν υπήρχε καν επαφή και εκείνος έδινε φάουλ. Ο διαιτητής έκανε τα πάντα για να μην μας δώσει κάτι που δικαιούμασταν και είχε χάσει το παιχνίδι από την αρχή. Οταν παίζεται ένα ντέρμπι υπάρχει ένταση. Ο διαιτητής δεν ήξερε πως να το χειριστεί. Ξεκίνησε να μοιράζει κίτρινες κάρτες. Εδωσε πολλές λανθασμένες κίτρινες και οφσάιντ. Δεν πρέπει οι διαιτητές να ευνοούν τόσο πολύ τις ομάδες που παίζουν εντός έδρας», είπε σχετικά στην κάμερα της NOVA.
Μετά είπε : «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι ομάδες όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και τώρα θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα