Ντόστανιτς: «Δεν είναι ντροπή...»

Ντόστανιτς: «Δεν είναι ντροπή...»

Gazzetta team
Ντόστανιτς: «Δεν είναι ντροπή...»

bet365

Ο Ντόστανιτς τόνισε πως κόντρα σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, θα μπορούσαν οι παίκτες του να στείλουν τη μπάλα στην κερκίδα
Πεπεισμένος πως η Βέροια μπορεί να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει στην κατηγορία έδειξε ο Ράτκο Ντόστανιτς, μετά την ήττα στην Τούμπα. Παράλληλα όμως ο Σέρβος κόουτς άφησε να εννοηθεί πως στην ομάδα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία. «Συγχαρητήρια για τη νίκη του ΠΑΟΚ. Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν κι έγινε πιο δύσκολο γιατί είχαμε την ατυχία να δεχθούμε το πρώτο γκολ πολύ γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος, αφού δεν δυσκολέψαμε τον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι για να κερδίσουμε κάτι. Μας περιμένει πολύ δύσκολος δρόμος, πρώτα πρέπει να πιστέψουμε για να μπορέσουμε να σώσουμε την κατηγορία. Για αυτό και ήρθα σε αυτή την ομάδα. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες και ο στόχος είναι εφικτός, αρκεί να το πιστεύουν όλοι», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Όταν στόχος σου είναι να μείνεις στην κατηγορία και τρως εύκολα γκολ, σίγουρα δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος. Δεν είναι ντροπή να ρίξεις την μπάλα στην κερκίδα, όταν παίζεις κόντρα σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ούτε μπορούμε να παίξουμε αυτή τη στιγμή ωραίο ποδόσφαιρο και ούτε είναι ντροπή να διώξουμε την μπάλα στην κερκίδα. Δεν είναι ντροπή...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα