Λαμία: «Σκόπιμες διαστρεβλώσεις»

Gazzetta team
Λαμία: «Σκόπιμες διαστρεβλώσεις»

bet365

Η Λαμία «απάντησε» επίσημα στα όσα ακούγονται γύρω από το αν ο Ντουρμισάι είχε ή όχι σήμερα δικαίωμα συμμετοχής

Επίσημα θέση για τα όσα ακούγονται γύρω από το αν χρησιμοποίησε ή όχι αντικανονικά τον Ντουρμισάι στο ματς με την Σπάρτη, πήρε πριν από λίγο η Λαμία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ

«Τα αναγραφόμενα σε μερίδα του τύπου περί αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αγώνα με τη Σπάρτη, είναι ανυπόστατα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τον Κ.Α.Π, σκοπεύουν δε να κάμψουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών και της ομάδας μας σε μία κρίσιμη καμπή, για την πορεία της.

Η ομάδα της Λαμίας θα συνεχίσει να δίνει τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, χωρίς να κάμπτεται από «καταστροφολογίες» και σκόπιμες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, να μην παρασυρθούν από τέτοιου είδους πρακτικές και να συνεχίσουμε όλοι μαζί να δίνουμε τη μάχη, χαλυβδώνοντας τη θέλησή μας για το ραντεβού της ομάδας μας με την ιστορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα