Σαρπόνγκ: «Δεν υπάρχει πολύς χρόνος»

Σαρπόνγκ: «Δεν υπάρχει πολύς χρόνος»

Gazzetta team
Σαρπόνγκ: «Δεν υπάρχει πολύς χρόνος»

bet365

Ο Σαρπόνγκ τόνισε πως η Βέροια δεν έχει πλέον πολλά περιθώρια και χρειάζεται άμεσα βαθμούς
Ο χρόνος πιέζει και ο Σαρπόνγκ σημείωσε μετά την ήττα της Βέροιας στην Τούμπα πως αρχίζουν να στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για την «βασίλισσα» .«Είναι άσχημο όταν χάνεις με ένα τόσο βαρύ σκορ. Δεχτήκαμε δύο γκολ σχετικά γρήγορα και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Ήρθε και το τρίτο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και ο ΠΑΟΚ ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος, είναι λίγα τα παιχνίδια, πρέπει να πάρουμε βαθμούς και νίκες, θέλουμε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε δυσκολία στο γκολ, πρέπει να το βελτιώσουμε γιατί αν επιθετικά δεν κάνεις κάτι δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη. Πρέπει να προσαρμοστούμε άμεσα με τον νέο προπονητή γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο, πρέπει να πάρουμε βαθμούς», είπε στην κάμερα της NOVA.
Ο Λινάρδος από την πλευρά του στο συνδρομητικό κανάλι σχολίασε πως «ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα αν και ξέραμε με ποιον παίζουμε. Με αυτές τις ομάδες ακόμα και το μισό λάθος το πληρώνεις, ειδικά μετά το τρίτο γκολ ο ΠΑΟΚ έκανε απλά διαχείριση του αγώνα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, εμείς κοιτάμε τους επόμενους αγώνες για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε στα εννιά ματς που μένουν. Υπάρχει ένα πρόβλημα επιθετικό, με τη δουλειά όλα γίνονται, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στη φιλοσοφία του νέου προπονητή και να δείξουμε στο γήπεδο ότι θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα