Ρόμα - Τορίνο 4-1

Gazzetta team
Ρόμα - Τορίνο 4-1

bet365

Η Ρόμα έμεινε λίγες μόνο ώρες εκτός 2ης θέσης και την πήρε ξανά επικρατώντας 4-1 της Τορίνο στο Olimpico.

Οι Giallorossi επισκέφτηκαν πριν τον αγώνα στο νοσκομείο τον Αλεσάντρο Φλορέντσι, που θα μείνει εκτός για ακόμα 5 μήνες και σίγουρα του αφιερώνουν αυτή τη νίκη. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι με γκολ των Τζέκο και Σαλάχ έκαμψε την αντίσταση της Τορίνο στην Αιώνια Πόλη και επέστρεψε στη 2η θέση της Serie A, πάνω από την Νάπολι και το -7 από την Γιουβέντους.

Μόλις στο 10’ άνοιξε το σκορ η Ρόμα όταν το χαμηλό σουτ του Τζέκο εκτός περιοχής αιφνιδιάσε τον πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Σίτι για το 1-0. Λίγο αργότερα ο Ναϊνγκολάν σούταρε στον Αγγλο keeper, όμως στο 17’ ο Τζέκο κατέβασε για τον Σαλάχ ο οποίος με ωραίο αριστερό βολέ έγραψε το 2-0. Ο Αιγύπτιος βρέθηκε κοντά σε δεύτερο γκολ αλλά είχε δοκάρι και μετά τα σφυροκοπήματα η Τορίνο προσπάθησε να βγει από την άμυνα και να παίξει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος και το 65’ η Ρόμα σφράγισε τη νίκη της και το δικαίωμα να πάρει ανάσες μετά το ταξίδι και τη μεγάλη εμφάνιση στην Βιγιαρεάλ. ο Λεάντρο Παρέδες με εκπληκτικό χαμηλό βολέ εκτός περιοχής, που είναι από τα καλύτερα γκολ που έχουμε δει φέτος, έκανε το 3-0 για να σβήσει το ματς στη συνέχεια. Στο 85’ ο Μάξι Λόπες πήρε μακρινή μπαλιά και τελείωσε όμορφα με διαγώνιο σουτ για το 3-1 ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ναϊνγκολάν στις καθυστερήσεις με τεχνικό σουτ μέσα από την περιοχή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα