Πρίγιοβιτς: Ο νέος «killer» της Τούμπας

Πρίγιοβιτς: Ο νέος «killer» της Τούμπας

Σταύρος Σουντουλίδης
Πρίγιοβιτς: Ο νέος «killer» της Τούμπας

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σκοράρει ακατάπαυστά και τρελαίνει στο ξεκίνημα της καριέρας του την Τούμπα. Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τον 26χρονο φορ.

Ένα γκολ ανά 47 λεπτά πετυχαίνει ο 26χρονος Σερβοελβετός επιθετικός του ΠΑΟΚ, που με τα δύο σημερινά γκολ εναντίον της Βέροιας, έφτασε τα πέντε σε έξι εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα!

Ο «Πρίγιο», που αφιέρωσε σ’ ένα δικό του πρόσωπο το πρώτο γκολ της σημερινής αναμέτρησης με τη «βασίλισσα του βορρά», έχει εντυπωσιακές επιδόσεις στις πρώτες παρουσίες του στα ελληνικά γήπεδα.

Σήμερα ξεκίνησε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε το 90λεπτο με δύο γκολ, φτάνοντας τα 3 στο πρωτάθλημα (ένα με Αστέρα Τρίπολης, δύο με Βέροια), ενώ έχει σκοράρει και 2 φορές σε αγώνες κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και με την Ξάνθη.

Συνολικά, μετράει 6 συμμετοχές, 5 γκολ, 1 ασίστ,7 τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία και 235 λεπτά συμμετοχής.

Εκπληκτικές επιδόσεις από τον Πρίγιοβιτς, που αρχίζει να κερδίζει το κοινό της Τούμπας, αν και ο Βλάνταν Ίβιτς υποστήριξε ότι ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα