Λυών - Ντιζόν 4-2

Gazzetta team
Λυών - Ντιζόν 4-2

bet365

Η Λυών έφτασε πολύ κοντά στην καταστροφή, όμως έκανε την ανατροπή στο τέλος και κέρδισε με 4-2 την Ντιζόν. Ανατροπή και η Μονπελιέ επί της Σεντ Ετιέν.

Η Λυών απέφυγε τα χειρότερα, καθώς το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό. Οι παίκτες του Ζενεσιό έπαιξαν με τη φωτιά, όμως στο τέλος στάθηκαν τυχεροί και κέρδισαν με 4-2 την Ντιζόν. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που μπήκαν δυνατά, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντεπάι και πήραν το προβάδισμα με τον Τολισό στο 11’.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Ταβάρες στο 30’ και άγχωσαν τους λιονέ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, μάλιστα, ο Ντιονί έκανε το 1-2 για την Ντιζόν, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Οι λιονέ πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και γλίτωσαν την ήττα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 80’ ο Τολισό πέτυχε το δεύτερό του γκολ για το 2-2, ενώ στο 84’ ο Ταβάρες έκανε πιθανότατα το πιο ανόητο πέναλτι μέχρι τώρα στη σεζόν, για να δώσει την ευκαιρία στον Λακαζέτ να κάνει το 3-2 από την άσπρη βούλα. Στο 90’ ο Φεκίρ είπε να βάλει τέλος στο ματς και στο άγχος των γηπεδούχων, κάνοντας το τελικό 4-2 με υπέροχη προσπάθεια και πλασέ.

Στο άλλο ματς, η Μονπελιέ επιβλήθηκε με ανατροπή με 2-1 της Σεντ Ετιέν. Οι στεφανουά ευτύχισαν να προηγηθούν με την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς, όταν ο Τεοφίλ-Κατρίν έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Μονέ Πακέ με υπέροχο σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1. Η συνέχεια, όμως, βρήκε τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και να κάνουν την ανατροπή στην επανάληψη. Στο 49’ ο Λασν έκανε το 1-1, ενώ στο 68’ ο Μουνιέ το 2-1, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με 10 παίκτες από το 51’ (δεύτερη κίτρινη σε Ζορζίνιο) και να μην μπορούν να επιστρέψουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα