Ενοχλήσεις Γλύκος, Μαλεζάς, κάρτες ο Σάχοφ

Ενοχλήσεις Γλύκος, Μαλεζάς, κάρτες ο Σάχοφ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ενοχλήσεις Γλύκος, Μαλεζάς, κάρτες ο Σάχοφ

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς θέλησε να προφυλάξει ενόψει Σάλκε τον Παναγιώτη Γλύκο και τον Εβγέν Σάχοφ, ενώ ο Ουκρανός μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα χάσει ένα παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Στέλιος Μαλεζάς αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα, ένιωσαν ενοχλήσεις και όπως είπε ο Βλάνταν Ίβιτς αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν να τους βγάλει νωρίς νωρίς από το παιχνίδι.

Ο Σέρβος προπονητής θέλησε να προφυλάξει τους δύο ποδοσφαιριστές ενόψει της ρεβάνς με τη Σάλκε, απ’ όπου θα απουσιάσουν σίγουρα οι τιμωρημένοι Μάτος, Βαρέλα, Λέοβατς και ο τραυματίας Κάνιας.

Η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Σάχοφ στο 82ο λεπτό του αγώνα με τη Βέροια, θα του στοιχίσει τη συμμετοχή του, σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα