Ανάσα παραμονής για Βαλένθια (vid)

Gazzetta team
Ανάσα παραμονής για Βαλένθια (vid)

bet365

O Βαλβέρδε έγινε θρύλος της Αθλέτικ με 290 ματς, αλλά δεν χάρηκε το επίτευγμά του, αφού η ομάδα του γνώρισε την ήττα 2-0 στο Μεστάγια από τη Βαλένθια.

Ανάσα.... Η Βαλένθια επικράτησε 2-0 της Αθλέτικ στο Μεστάγια κι άφησε πίσω τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στο 290ο ματς του στον πάγκο της Μπιλμπάο, ο Βαλβέρδε δε μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στο τρίποντο και βρέθηκε στο -10 από την τετράδα! Κορυφαίοι της αναμέτρησης δυο νέα αποκτήματα των γηπεδούχων, ο Ορεγιάνα και ο Τζάτζα που αποδεικνύουν πως είναι σε θέση να δώσουν ώθηση στις «Νυχτερίδες». Στην πρώτη καλή της ευκαιρία, στο 13ο λεπτό η Βαλένθια άνοιξε το σκορ. Ο Ορεγιάνα μοίρασε στον Νάνι και ο Πορτογάλος πέτυχε το 1-0. Στις καθυστερήσεις του α' μέρους, ο Τζάτζα βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-0. Ηταν το πρώτο τέρμα του Ιταλού από τον Μάιο του 2016. Τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Αντούριθ στο 56' (τρία λεπτά ύστερα από την είσοδό του) αποχώρησε από το ματς. Ο Βαλβέρδε δεν είχε αλλαγές και οι Βάσκοι συνέχισαν με δέκα παίκτες. Ο Ινάκι θα μπορούσε στο 74' να βάλει την Αθλέτικ στο ματς, αλλά νικήθηκε από τον Αλβες.


All Goals Highlights HD Valencia CF 2-0... από replayvostfr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα