Μίλαν - Φιορεντίνα 2-1

Gazzetta team
Μίλαν - Φιορεντίνα 2-1

bet365

Η Μίλαν επιβλήθηκε δίκαια με 2-1 της Φιορεντίνα και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης. Στο -4 από την 4η Ίντερ οι ροσονέρι.

Πολύ σημαντική μάχη για την Ευρώπη στο Μιλάνο, όπου η Μίλαν επιβλήθηκε με 2-1 της Φιορεντίνα και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι τουλάχιστον μίας θέσης στην εξάδα (ίσως δώσει και η 6η εισιτήριο αναλόγως της εξέλιξης του Κυπέλλου). Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και βρίσκονται στο -3 από την Λάτσιο και στο -4 από τις Αταλάντα, Ίντερ, αφήνοντας αρκετά πίσω τους βιόλα.

Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός από το πρώτο λεπτό και έπειτα από κάποια μακρινά σουτ για αμφότερες τις ομάδες ο Κούτσκα άνοιξε το σκορ στο 16’. Ο Σόσα εκτέλεσε το φάουλ και ο Σλοβάκος έκανε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων, όμως, δεν άργησε να έρθει. Στο 20’ ο Βαλεέρα άφησε στον Κιέζα, που ήταν σε θέση οφσάιντ, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Κάλινιτς το 1-1.

Οι παίκτες του Μοντέλα άρχισαν να κυριαρχούν από εκείνο το σημείο και μετά και κατάφεραν να ξαναπάρουν το προβάδισμα στο 31’ με υπέροχο πλασέ του Ντεουλοφέου, που πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ιταλία για το 2-1! Ο διαιτητής Βαλέρι και οι επόπτες του έκαναν σημαντικά λάθη, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν παράπονα και φάνηκε ότι δεν ήταν η βραδιά της Φιορεντίνα, όταν ο Σάντσες δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56’ από πολύ ευνοϊκή θέση.

Στο δεύτερο μέρος η τακτική των γηπεδούχων ήταν να περιμένουν στο δικό τους μισό και οι βιόλα άρχισαν να εκμεταλλεύονται καλύτερα την κατοχή όσο περνούσε η ώρα. Ο Μοντέλα αποφάσισε να αλλάξει σύστημα σε 3-5-2 για τα τελευταία 15’ και αυτή η επιλογή του βγήκε, με τον Αμπάτε να χάνει τεράστια ευκαιρία στο τέλος, με την Μίλαν να μην το πληρώνει και το 2-1 να παραμένει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα