Με Γκαμπιγκόλ βλέπει... σεντόνι!

Με Γκαμπιγκόλ βλέπει... σεντόνι!

Gazzetta team
Με Γκαμπιγκόλ βλέπει... σεντόνι!

bet365

Η Ιντερ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Μπολόνια, ωστόσο λίγο πριν το τέλος ο Γκαμπιγκόλ έδωσε τη λύση (1-0) κι έστειλε την ομάδα του στο -3 από τη Νάπολι. Βασικοί Τοροσίδης, Οικονόμου.

O Γκάμπριελ Μπαρμπόσα μετατράπηκε σε Γκαμπιγκόλ όταν ήρθε από τον πάγκο και με γκολ στο 81' έδωσε τη νίκη 1-0 στην Ιντερ κόντρα στη Μπολόνια, στέλνοντας την ομάδα του στο -3 από τη Νάπολι. Η Ιντερ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και είχε δυο καλές φάσεις με Πέρισιτς, Παλάσιο. Η Μπολόνια κατάφερε να ισορροπήσει το ματς κι έγινε απειλητική για τους φιλοξενούμενους. Ο Ντζεμαϊλί είχε ένα καλό σουτ, ενώ Πέτκοβιτς και Κρεϊτσι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Χαντάνοβιτς. Γκάμπριελ, Μπανέγκα μπήκαν στο τελευταίο τέταρτο, έδωσαν ώθηση στην Ιντερ, η ομάδα του Πιόλι έγινε φουλ επιθετική και στο 81' ήρθε το γκολ! Ο Ντ' Αμπρόσιο έκανε τη σέντρα και ο Γκαμπιγκόλ διαμόρφωσε το 1-0! Ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε λίγο αργότερα να σφραγίσει τη νίκη, αλλά ο Μασίνα έδιωξε στη γραμμή. Η Μπολόνια θα μπορούσε πάντως να κάνει τη ζημιά, αλλά ο Τοροσίδης νικήθηκε από τον Χαντάνοβιτς σε μια μεγάλη ευκαιρία!


Gabriel Goal HD - Bologna 0-1 Inter 19.02.2017 HD από LiveFootball28

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα